logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان:

جهاددانشگاهی به توسعه سیستان و بلوچستان با تمام توان کمک کند

جهاددانشگاهی به توسعه سیستان و بلوچستان با تمام توان کمک کند
آیت‌الله مصطفی محامی گفت: جهاد دانشگاهی بر اساس توان علمی، پژوهشی و تحقیقاتی با تمام توان خود در زمینه‌های مختلف به توسعه استان سیستان و بلوچستان کمک کند.
[

 

,

 

,

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون ، آیت‌الله مصطفی محامی، نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان در دیدار رییس جهاد دانشگاهی کشور با گرامیداشت هفته بسیج بیان کرد: جهاد دانشگاهی بر اساس توان علمی، پژوهشی و تحقیقاتی خود می‌تواند در زمینه‌های مختلف به کمک استان بیاید اما سوال اصلی این است که طرح‌های جهاد دانشگاهی در استان سیستان و بلوچستان چه چیزی است؟.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

 
آیت الله مصطفی محامی افزود: سیستان و بلوچستان استانی پهناور با قومیت‌های مختلف است و خود این قومیت‌ها یک مزیت برای استان محسوب می‌شود که جهاد دانشگاهی با نیاز سنجی در بخش‌های مختلف استان در خصوص اجرای کارهای علمی، کاربردی و توسعه‌ای می‌تواند مردم را به نظام امیدوارتر و چسبندگی آن‌ها را بیشتر کند.
 
وی اظهار کرد: سیستان و بلوچستان سابقه محرومیت چندین ساله دارد و با وجود خدمات زیادی که ارائه شده همچنان در بسیاری از شاخص‌ها ذیل جدول قرار دارد و این بهانه‌ای برای تبلیغات سوء دشمن شده و دلیل آن را تنوع قومی و مذهبی استان عنوان می‌کند.
 
امام جمعه زاهدان ادامه داد: توقع ما از جهاد دانشگاهی اجرای کارها و فعالیت‌هایی است که مردم از آن نفع ببرند و موجب محرومیت زدایی در سیستان و بلوچستان باشد.
 
آیت الله محامی عنوان کرد: با توان علمی جهاد دانشگاهی و استفاده از ظرفیت‌های شاخص استان همچون مرز و دانشگاه‌ باید در استان نیاز سنجی صورت گیرد تا بتوان به توسعه استان کمک کرد.
 
مسلمی نائینی، رئیس جهاد دانشگاهی کشور هم از اعلام آمادگی جهاد دانشگاهی برای اجرای طرح های مختلف در سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: جهاد دانشگاهی از اوایل انقلاب در عرصه های مختلف سازندگی بویژه در جنگ تحمیلی نقش آفرینی مهمی داشته است.
 
وی افزود: اکنون جهاد دانشگاهی در بحث سلول های بنیادی، انجام طرح‌های مختلف پزشکی و انجام فعایت‌های مهندسی و الکترونیکی دارای توفیقات چشمگیری بوده و توانسته نیازهای کشور را تا حدود زیادی در این زمینه برطرف کند.
 
رئیس جهاد دانشگاهی کشور اظهار کرد: ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان می‌تواند این فرصت را برای جهاد دانشگاهی به وجود بیاورد تا با تعامل و هم افزایی دانشگاه‌ها خدمات علمی و پژوهشی خوبی ارائه دهد.
 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه