وزارت ورزش خواستار شد؛

از طریق وزارت ورزش به فوتبال کمک کنید تا شائبه ایجاد نشود!

از طریق وزارت ورزش به فوتبال کمک کنید تا شائبه ایجاد نشود!
رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت ورزش گفت: برای شفاف شدن نحوه کمک‌های مالی افراد به ورزش، مسیر کاملا روشن و معین و تنها از طریق حساب‌های دولت خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانامدتهاست اختلافات فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش و جوانان علنی شده و هر روز شاهد اتفاقی تازه در مورد این اختلافات هستیم. در حالی که فدراسیون فوتبال حامی مالی خودش را دارد و از طریق مسابقات پیامکی و دعوت از مردم برای تیم ملی درآمدزایی می کند، وزارت ورزش و جوانان به بهانه کمک خیرین به استقلال و پرسپولیس سراغ تیم ملی هم رفته است!

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت ورزش امروز یکشنبه در گفتگو با پایگاه خبری این وزارتخانه در مورد اخباری مبنی بر کمک برخی افراد به دو تیم استقلال و پرسپولیس برای خرید بازیکن گفت: البته قطعا آنها با حسن نیت در تمام این سال‌ها به ورزش کمک کرده‌اند منتها در این زمان که به زمان واگذاری استقلال و پرسپولیس نزدیک می‌شویم چنین بحثی برای این دو باشگاه مطرح نیست ولی در رده‌های ملی این امکان خیر وجود دارد و استقبال می‌کنیم.

,

مازیار ناظمی افزود: نحوه کمک‌های افراد علاقمند ورزش مسیر روشنی پیدا کرده است و الان با مرکزیت وزارت ورزش و جوانان علاقمندان می‌توانند در حمایت از ورزش و به خصوص تیم ملی فوتبال ایران از طریق حساب‌های دولت و به طور علنی، مشخص و روشن به ورزش کمک کنند تا بعدها جای شائبه‌ای هم نباشد.

,

وی با تقدیر از توجه خیرین به ورزش به وی‍ژه فوتبال گفت: امیدواریم این روند با کمک این عزیزان برای تمام رشته‌های ورزشی و به خصوص در حوزه ساخت و ساز اماکن ورزشی در جای جای ایران صورت گیرد.

,

 

,

انتهای خبر

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه