اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سرلشکر باقری:

دشمن اگر چشمداشتی به جزایر و سکوهای نفتی داشته باشد با نیروی دریایی سپاه مواجه خواهد شد

دشمن اگر چشمداشتی به جزایر و سکوهای نفتی داشته باشد با نیروی دریایی سپاه مواجه خواهد شد
رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: دشمنان اگر چشم داشتی به سکوهای نفتی و جزایر در خلیج‌فارس داشته باشند، می‌دانند که با نیروی دریایی سپاه مواجه هستند و در دو موردی که نیروهای گشتی آمریکایی به خطا وارد آب‌های جمهوری اسلامی ایران شده‌اند، دستگیر شده و با عطوفت و ملایمت جمهوری اسلامی آمریکایی‌ها آزاد شدند. از طرفی قول و تعهد کتبی دادند که دیگر تکرار نکنند که تا امروز این اتفاق نیافتاده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سرلشکر محمد باقری عصر امروز در بازدید از منطقه دوم نیروی دریایی سپاه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: نیروی دریایی سپاه امروز از نظر کمیت و کیفیت شناورهای رزمی، موشک انداز و مین ریز و نبردهای سطحی که دارد، قابل قیاس با گذشته نیست و ارتقاء فوق العاده‌ بالایی داشته‌ایم.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه موشک‌های با برد بلند و نقطه زن و توان مین ریزی با سایر ابعاد سپاه باعث شده که امنیت بالایی را در خلیج‌فارس شاهد باشیم، گفت: دشمنان اگر چشم داشتی به سکوهای نفتی و جزایر در خلیج‌فارس داشته باشند، می‌دانند که با نیروی دریایی سپاه مواجه هستند و در دو موردی که نیروهای گشتی آمریکایی به خطا وارد آب‌های جمهوری اسلامی ایران شده‌اند، دستگیر شده و با عطوفت و ملایمت جمهوری اسلامی آمریکایی‌ها آزاد شدند. از طرفی قول و تعهد کتبی دادند که دیگر تکرار نکنند که تا امروز این اتفاق نیافتاده است.

سرلشکر باقری خاطرنشان کرد: امروز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی با روحیه عالی و توانمندی بالا کاملا آمده هستند و خلیج‌فارس را مواظبت می‌کنند.

وی با اشاره به افزایش توان تجهیزات نیروی دریایی سپاه گفت: امروز نمایشگاهی از طرح‌های خودکفایی و تحقیقاتی نیروهای دریایی سپاه به کمک شرکت‌های دانش بنیان به نمایش گذاشته شده که که بخشی از این کارها در حوزه افزایش دقت موشک‌ها و قدرت مین بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه