logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

عموزادخلیلی: خودم رقیب خودم هستم؛

قاسم‌پور: فرقی نمی‌کند در چه وزنی کشتی بگیرم/ سفیران ورزش ایران هستیم و به‌دنبال شادی مردم

قاسم‌پور: فرقی نمی‌کند در چه وزنی کشتی بگیرم/ سفیران ورزش ایران هستیم و به‌دنبال شادی مردم
کشتی‌گیران آزادکار ایرانی قهرمان جهان در نشست خبری رقابت‌های جام جهانی آمریکا شرکت کردند.
[

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ رقابت‌های جام جهانی کشتی آزاد ۲۰۲۲ ایالات متحده آمریکا طی امروز و فردا (۱۹ و ۲۰ آذر - ۱۰ و ۱۱ دسامبر) در ایالت آیووای این کشور با حضور ۶ تیم در ۳ گروه صورت خواهد گرفت. نشست خبری این رویداد هم با حضور ۲ تن از آزادکاران تیم ملی کشتی کشورمان امروز برگزار شد.

,

عموزادخلیلی: خودم رقیب خودم هستم

, عموزادخلیلی: خودم رقیب خودم هستم, عموزادخلیلی: خودم رقیب خودم هستم,

رحمان عموزادخلیلی، قهرمان وزن ۶۵ کیلوگرم مسابقات جهانی ۲۰۲۲ صربستان در نشست خبری اظهار داشت: فقط خودم می‌توانم رقیب خودم باشم. به دنبال رکورد نیستم اما هدفم این است که بهترین خودم باشم و مدال‌آوری کنم؛ بالاترین لذت برای من شاد کردن دل مردم است که قصد دارم در این مسابقات به آن برسم.

,

قاسم‌پور: فرقی نمی‌کند در چه وزنی کشتی بگیرم

, قاسم‌پور: فرقی نمی‌کند در چه وزنی کشتی بگیرم, قاسم‌پور: فرقی نمی‌کند در چه وزنی کشتی بگیرم,

کامران قاسم‌پور، قهرمان وزن ۹۲ کیلوگرم مسابقات جهانی ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ نیز در این نشست خبری اظهار داشت:به‌عنوان ملی‌پوش در این دوره از مسابقات شرکت کردم و نظر کادرفنی است که در چه وزنی از ما استفاده کند؛ در هر وزنی که نظر کادرفنی برای کشتی گرفتن من باشد با کمال میل آن را می‌پذیرم و استقبال می‌کنم. بی‌صبرانه منتظر مسابقه هستم و باید ببینم نظر کادرفنی چیست. خیلی مشتاقم که ببینم کادرفنی چه نظری برای من دارد. به خاطر شرایطی در ایران، به دلایلی پشت خط ماندم، اما در سال ۲۰۲۱ در مسابقات اسلو با یک تصمیم به وزن بالاتر در وزن ۹۲ کیلوگرم کشتی گرفتم و ملی‌پوش این وزن در مسابقات جهانی شدم و در اولین میدان در این وزن نتیجه خوبی بگیرم و باعث شد در این وزن ماندگار شوم. 

,

ستاره تیم ملی کشتی آزاد همچنین عنوان داشت: امسال هم در این وزن کشتی خواهم گرفت، در سال المپیک هم برحسب شرایط تصمیم می‌گیرم که در چه وزنی کشتی بگیرم. امیدوارم در هر وزنی ملی‌پوش کشورم شوم و در المپیک شرکت کنم. ما سفیران ورزش کشورمان هستیم و به دنبال این هستیم که با کشتی گرفتن دل مردمان را شاد کنیم. ان‌شاالله این اتفاقات به زودی حل شود و هم مردم و هم جامعه ایران به یک آرامشی برسند و دل همه هموطنان‌مان در هر جای دنیا و به خصوص مردم در ایران شاد باشد و کامشان شیرین باشد.

,

, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه