logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

طحان نظیف:

قانون اساسی منشور خواست ملت است/ آموزش‌های محله محور در حوزه قانون اساسی باید در دستور کار قرار گیرد

قانون اساسی منشور خواست ملت است/ آموزش‌های محله محور در حوزه قانون اساسی باید در دستور کار قرار گیرد
سخنگوی شورای نگهبان گفت: قانون اساسی معیار رفتار تمامی نهادها است و به گفته مقام معظم رهبری قانون اساسی منشور خواست ملت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان در یکصد و سیزدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به قانون اساسی گفت: قانون اساسی سندی ارزشمند است که میثاق مردم ایران به شمار می‌رود و این قانون خون بهای شهدای ما است.

وی ادامه داد: قانون اساسی معیار رفتار تمامی نهادها است و به گفته مقام معظم رهبری قانون اساسی منشور خواست ملت است.

طحان نظیف بیان کرد: معمولاً مهمترین آرمان‌ها و ارزش‌های یک سرزمین در قانون اساسی مطرح می‌شود و مهمترین شاخص‌های حکمرانی و بنیادی‌ترین ضوابط نیز در قانون اساسی ذکر می‌شود.

سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: در قانون اساسی با افتخار در یک فصل درباره حقوق ملت صحبت شده است و این سند ارزشمند میثاق ملی مردم است و به لحاظ محتوایی سعی بر این بوده که ارزش‌های الهی در قانون اساسی ذکر شود.

وی با بیان اینکه در قانون اساسی نقاط درخشانی وجود دارد گفت: یک وجه قانون اساسی اسلامیت و حضور دین در عرصه حکمرانی است و نقش اثرگذار مردم در حکمرانی بسیار مشخص است.

طحان نظیف گفت: در اصول مختلف قانون اساسی در رابطه با موضوعات سیاسی و حکمرانی صحبت شده است و جایگاه قانون اساسی در کشور بسیار ویژه است.

سخنگوی شورای نگهبان گفت: شوراها برآمده از مردم هستند و در قانون اساسی در رابطه با آنها صحبت شده است و همه ما نیاز داریم که به قانون اساسی مراجعه کنیم اما متأسفانه این قانون کمتر مورد استناد قرار می‌گیرد و شورای نگهبان به عنوان نهاد صیانت کننده از قانون و شورای شهر به عنوان نهاد برآمده از مردم باید از قانون اساسی صیانت کرده و به آن مراجعه کنند.

وی گفت: آموزش‌های محله محور در حوزه قانون اساسی باید در دستور کار قرار گیرد و می‌توان فرهنگسراهای قانون اساسی را ایجاد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه