logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

ابراز نگرانی وزیر خارجه فنلاند در پی اعدام افراد در جریان ناآرامی های اخیر

ابراز نگرانی وزیر خارجه فنلاند در پی اعدام افراد در جریان ناآرامی های اخیر
وزیر امور خارجه فنلاند، با اشاره به اجرای حکم اعدام محسن شکاری و مجیدرضا رهنورد،‌ دو تن از افراد بازداشت‌شده در جریان ناآرامی‌های اخیر در ایران، گفت: من روز پنج‌شنبه با وزیر امور خارجه ایران تماسی تلفنی داشتم و نگرانی فنلاند در این باره و محکومیت این اعدام‌هایی که در ایران انجام می‌شود را اعلام کردم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از وبگاه اطلاع‌رسانی شورای اروپا، پِکا هاویستو، وزیر امور خارجه فنلاند، امروز پیش از آغاز نشست شورای وزیران اروپا در بروکسل، در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای حکم اعدام محسن شکاری و مجیدرضا رهنورد،‌ دو تن از افراد بازداشت‌شده در جریان ناآرامی‌های اخیر در ایران، گفت: امروز نشست بسیار مهمی است. اول از همه مایلم به موضوع ایران و اعدام‌هایی که انجام می‌شوند، اشاره بکنم. من روز پنج‌شنبه با وزیر امور خارجه ایران تماسی تلفنی داشتم و نگرانی فنلاند در این باره و محکومیت این اعدام‌هایی که در ایران انجام می‌شود را اعلام کردم. صحبت کردن در این باره در نشست امروز بسیار حائز اهمیت است.

 وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، اخیرا به اظهارات مداخله جویانه برخی از کشورها و مقامات اروپایی به دنبال اجرای حکم اعدام محسن شکاری واکنش نشان داده بود.
وزرات امور خارجه در صفحه توییترش نوشته بود: ایران در مقابله با اغتشاشات، نهایت خویشتنداری را به خرج داده و بر خلاف بسیاری از رژیم‌های غربی که حتی معترضان مسالمت‌جو را نیز بدنام و با خشونت سرکوب می‌کنند، از روش‌های متناسب و استاندارد ضداغتشاش بهره گرفته است. همین امر برای روند قضایی نیز صادق است.

وزارت امور خارجه افزود: اما امنیت عمومی، خط قرمز است. حمله مسلحانه و تخریبگری قابل تحمل نیست، حتی برای آن دسته از رژیم‌های غربی که فرصتی یافته‌اند تا ریاکارانه برای ایران خطابه بخوانند. غرب باید به جای نمایان کردن عدم صداقت خود، از میزبانی، پشتیبانی و تشویق تروریست‌ها دست بردارد.

بنا بر گزارش وبگاه اطلاع‌رسانی شورای اروپا، هاویستو در ادامه با تکرار ادعای مقامات غربی مبنی بر حمایت تسلیحاتی ایران از روسیه در جنگ آن علیه اوکراین، گفت: مسلما ما علاوه بر این،‌ درباره صادرات تسلیحات از سوی ایران به روسیه نیز بحث خواهیم کرد. تسلیحات ایرانی علیه غیرنظامیان و شهروندان اوکراین به کار می‌رود.

در حالی که مقامات کشورمان اعلام می‌کنند منتظر تصمیم نهایی طرف غربی در مذاکرات وین برای اعلام نهایی توافق هستیم، وزیر امور خارجه فنلاند با اشاره به موضوع احیای توافق هسته‌ای که مذاکرات بر سر آن در وین چند ماه است با وقفه روبه‌رو شده است، گفت: ما از ایران انتظار داریم در اسرع وقت به برجام بازگردد. ما به شدت نگران گزارش‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ایران هستیم که تحولات و توسعه ادامه‌دار هسته‌ای در آن‌جا به سمت و سوی یک سلاح هسته‌ای پیش می‌رود.

 مقامات تهران و مسکو، ادعای به کار رفتن پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین را رد کرده‌ و موضوع همکاری‌های نظامی دوجانبه طرفین را جدا از موضوع جنگ اوکراین دانسته‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه