در ادامه نهضت مدرسه سازی؛
بهره برداری از ۲۱ مدرسه در سیستان و بلوچستان تا دهه فجر
در نشست مشترک سرپرست سازمان نوسازی مدارس کشور با معاون محرومیت زدایی نیروی زمینی سپاه، مقرر شد ۲۱ مدرسه در حال ساخت مناطق محروم این استان تا دهه فجر به بهره برداری برسد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، حمیدرضا خان محمدی، سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در نشست مشترک با معاون محرومیت زدایی نیروی زمینی سپاه، گفت: مدرسه سازی فرصت مغتنمی است تا مردم به خصوص در مناطق لازم التوجه طعم شیرین خدمات نظام را حس کنند.
وی اقبال و همراهی خیرین، گروهها، نهادها و سازمانهای مختلف مردمی و جهادی و انقلابی را در امر مبارک مدرسه سازی شوق آفرین و غرور انگیز توصیف کرد و افزود: اینها نشان از فهم و درک عمیق هموطنان عزیز دارد، که بسیار قابل تحسین است.
خان محمدی ضمن تقدیر از حضور موثر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عرصههای مختلف خدمت رسانی به مناطق محروم بیان کرد: در حوزه مدرسه سازی نیز شاهد همکاری بسیار خوب این نهاد انقلابی هستیم و این آمادگی را داریم که در حوزه همکاریهای دوجانبه بیشتر از ظرفیتهای سپاه بهره ببریم.
سردار حسن زاده معاون محرومیت زدایی نیروی زمینی سپاه پاسداران نیز ضمن برشمردن خدمات سپاه در حوزه مدرسه سازی به خصوص در مناطق محروم، از روند رو به رشد مشارکت در طرحهای مدرسه سازی سیستان و بلوچستان گزارش داد و افزود: در همین راستا تعداد ۲۱ مدرسه همزمان با ایام الله دهه فجر در این استان به بهره برداری خواهد رسید.
در این جلسه بر تکمیل طرح ها قبل از بهره برداری تاکید و درباره برنامهریزی مشارکت قرارگاه محرومیت زدایی سپاه در طرح شهید "رضا پناهی" به منظور ساماندهی مدارس سنگی توافق شد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه