logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

جزئیات یادواره شهدای قرآنی «سوره‌های سرخ» در پایتخت/ حدود ۲۵۰ شهید قرآنی در تهران شناسایی شده است

جزئیات یادواره شهدای قرآنی «سوره‌های سرخ» در پایتخت/ حدود ۲۵۰ شهید قرآنی در تهران شناسایی شده است
رئیس سازمان قرآن و عترت بسیج سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ با بیان اینکه حدود ۲۵۰ شهید قرآنی در پایتخت شناسایی شده است، عنوان کرد: به همین منظور کمیته‌ای تحت عنوان کمیته شهدای قرآنی با عنوان یکی از کمیته‌های تخصصی کنگره ملی شهدای پایتخت فعالیت دارد که برگزاری یادواره سوره‌های سرخ نیز یکی از فعالیت‌های اصلی این کمیته قرآنی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛رحیم قربانی رئیس سازمان قرآن و عترت بسیج سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ در گفت‌وگو با تهران پرس با اشاره به برگزاری یادواره شهدای قرآنی «سوره‌های سرخ» در پایتخت بیان کرد: این یادواره در راستای گرامیداشت یاد و خاطره شهدای قاری، حافظ و معلم قرآنی پایتخت و بمنظور نشر و ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت و شهادت و تجلیل از خانواده‌های شهدای قرآنی برگزار خواهد شد.

رئیس سازمان قرآن و عترت بسیج سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ در ادامه مطرح کرد: این یادواره به واسطه اینکه در ایام سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی که به عنوان شهید قرآنی و نماد عینی عمل به آیات قرآن کریم هستند با نام «شهدای قرآنی، یاران سلیمانی» در هشتم دی ماه در سالن شهید آوینی فرهنگسرای بهمن برگزار می‌شود.

قربانی افزود: در این برنامه اساتید، پیشکوستان قرآنی، حافظان و قاریان بین المللی و فعالان قرآنی کشور و همچنین مسئولان و مدیران نهاد‌ها و سازمان‌های قرآنی و فعالان قرآنی بسیج تهران حضور خواهند یافت.

رئیس سازمان قرآن و عترت بسیج سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ با بیان اینکه حدود ۲۵۰ شهید قاری و حافظ و معلم و استاد قرآنی در پایتخت شناسایی شده است، عنوان کرد: به همین منظور کمیته‌ای تحت عنوان کمیته شهدای قرآنی با عنوان یکی از کمیته‌های تخصصی کنگره ملی شهدای پایتخت فعالیت دارد که حدود ۳۰ فعالیت برای این کمیته پیش بینی شده که در حال انجام است و برگزاری یادواره سوره‌های سرخ نیز یکی از فعالیت‌های اصلی این کمیته قرآنی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران پرس,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه