اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سرهنگ جوانبخت:

سالمند بالای ۷۰ سال موظف به انجام تست‌های سلامتی برای تمدید گواهینامه رانندگی هستند

سالمند بالای ۷۰ سال موظف به انجام تست‌های سلامتی برای تمدید گواهینامه رانندگی هستند
رئیس مرکز صدور مجوزهای پلیس راهور تهران بزرگ گفت:بر اساس قانون افراد سالمند بالای ۷۰ سال موظف به انجام تست‌های سلامتی برای تمدید گواهینامه رانندگی هستند. گواهینامه‌های این گروه سنی در صورت تأیید به مدت ۵ سال تمدید می‌شود که پس از آن بار دیگر باید برای انجام تست‌های سلامتی اقدام کنند تا بار دیگر تمدید شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سرهنگ رابعه جوانبخت رئیس مرکز صدور مجوزهای پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه امروز شهر امن در مورد رانندگی افراد سالمند گفت: ضعف بینایی و پیر چشمی در سالمندان یکی از مهمترین عوامل تصادفات آنها است چرا که در اثر پیرچشمی میدان دید کاهش پیدا می‌کند. همین امر موجب می‌شود تا بیشترین تصادفات این گروه سنی در تقاطع‌ها روی دهد.

جوانبخت در ادامه با اشاره به کاهش دید در شب افراد سالمند، گفت: ضعف عضلانی یکی دیگر از محدودیت‌هایی است که سالمندان برای رانندگی تجربه می‌کنند.

رئیس مرکز صدور مجوزهای پلیس راهور تهران بزرگ افزود: افراد سالمند از رانندگی طولانی پرهیز کنند چرا که عضلات آنها تحمل چنین کارهایی را ندارد و در صورتی که فشار بیش از حد به آنها وارد شود دچار ضعف و اختلال در حرکت و واکنش‌های به موقع و سریع می‌شود. همین موضوع شرایط لازم برای وقوع تصادفات را افزایش می‌دهد.

وی ادامه داد: واکنش میان افراد جوان ۱.۵ صدم ثانیه است درحالی که این عدد میان سالمندان به ۳ صدم ثانیه می‌رسد.

سرهنگ جوانبخت با تاکید بر اینکه بیماری شایع میان افراد سالمند آلزایمر و پارکینسون است، گفت: بیماری‌های شایع میان افراد سالمند و خطرات ناشی از آن حین رانندگی موجب توجه ویژه پلیس به آنها و اجرای قوانین مربوطه شده است. بر اساس قانون افراد سالمند بالای ۷۰ سال موظف به انجام تست‌های سلامتی برای تمدید گواهینامه رانندگی هستند. گواهینامه‌های این گروه سنی در صورت تأیید به مدت ۵ سال تمدید می‌شود که پس از آن بار دیگر باید برای انجام تست‌های سلامتی اقدام کنند تا بار دیگر تمدید شود.

وی افزود: برابر با ماده ۳ آئین نامه صدور گواهینامه برای افراد ۷۰ سال به بالا رانندگان دارای گواهینامه پایه یک نیز باید برای انجام تست‌های سلامت روحی و جسمی مراجعه کنند و در صورت دریافت مجوزهای لازم گواهینامه جدید برای آنها صادر می‌شود.

سرهنگ جوانبخت در پایان گفت: توصیه پلیس این است که افراد سالمند در مسیرهای طولانی و شب رانندگی نکنند و دیگر افراد گواهینامه دار خانواده در سفرهای خود این گروه سنی را یاری کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه