logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

گزارش دانا از نشست خبری تشییع پیکر شهدای گمنام در باغ‌موزه دفاع مقدس؛

سردار حسن زاده: تمهیدات لازم برای حضور مردم بصیر و انقلابی، فراهم شده است/ پیکر مطهر ۲۰۰ شهید در استان‌ها و ۲۰۰ شهید در تهران روی دستان مردم تشییع خواهد شد

سردار حسن زاده: تمهیدات لازم برای حضور مردم بصیر و انقلابی، فراهم شده است/ پیکر مطهر ۲۰۰ شهید در استان‌ها و ۲۰۰ شهید در تهران روی دستان مردم تشییع خواهد شد
فرمانده سپاه تهران بزرگ از برنامه مراسم وداع و تشییع باشکوه پیکرهای مطرح ۴۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در روز ششم دی‌ماه، هم‌زمان با سالروز شهادت حضرت زهرا (س) و در سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در کشور خبر داد.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امروز چهارشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۱ در سالن قصرشیرین باغ‌موزه دفاع مقدس تهران نشست خبری تشییع پیکرهای مطهر ۴۰۰ شهید گمنام با حضور سردار سرتیپ پاسدار حسن‌زاده برگزار شد.

سردار پاسدار حسن حسن‌زاده امروز چهارشنبه در نشست خبری با تشریح برنامه‌های‌ مراسم وداع با شهدای گمنام اظهار داشت: این مراسم به طور هم‌زمان در تهران و سایر مراکز استان‌ها و شهرهای مختلف برگزار می‌شود و تمهیدات لازم برای حضور مردم بصیر و انقلابی کشور در این آیین معنوی فراهم شده است
سردار حسن‌زاده در این برنامه گفت: دفاع مقدس نقطه عطفی برای مقاومت و ایستادگی در سراسر عالم فرهنگ ایثار و شهادت شد و به برکت شهدای هشت سال دفاع مقدس این فرهنگ شکل گرفت و توسعه یافت.

وی افزود: در دفاع مقدس شاهد حماسه‌های متفاوت بودیم که قله‌های ارزشمندی فتح شد. مردم امروز با واژه شهدای گمنام انس گرفتند و این شهدای گمنام به طور خالصانه و دلاورانه از سرزمین ما دفاع کردند و پرآوازه ماندند و هیچ نام و نشانی از آنان وجود ندارد.

سردار حسن‌زاده ادامه داد: خیلی از شهدای ما علاقه‌مند بودند؛ مانند مادرشان حضرت فاطمه گمنام باشند و شهدای گمنام یکی از قلل پیروزی و ایستادگی دفاع مقدس هستند

وی تصریح کرد: توفیق این را داریم که پیکر مطهر ۴۰۰ شهید گمنام را در سراسر استان با دستان مردم تشییع کنیم. ۲۰۰ پیکر در سراسر استان‌ها‌ تشییع خواهد شد و ۲۰۰ پیکر دیگر در کوی دانشگاه هم‌زمان با روز شهادت فاطمه زهرا (س) تشییع خواهد شد. این پیکرها مربوط به عملیات بدر، رمضان، کربلای ۵، کربلای ۶ و والفجر ۱ است.



سردار حسن‌زاده گفت: مراسم تشییع پیکر شهدای گمنام در تهران ساعت ۸ صبح مقابل درب اصلی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد و بعد از آن کاروان منور شهدا به سمت معراج شهدا حرکت خواهد کرد و به دست مردم تشییع خواهد شد و در داخل معراج شهدا به خاک سپرده خواهند شد.

وی افزود: در سال ۱۴۰۰ مراسم تشییع پیکر شهدای گمنام با حضور پرشور مردم انجام شد و امسال تمهیدات بیشتری پیش‌بینی‌شده از جمله آنکه ۲۵۰ موکب عزاداران و ایستگاه‌های صلواتی به‌منظور پذیرایی از مردم حضور خواهند داشت.

فرمانده سپاه تهران گفت: در مراسم شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) وداع با پیکر شهدا را در موزه دفاع مقدس خواهیم داشت که مردم نیز می‌توانند حضور داشته باشند و همچنین مراسم مداحی نیز برگزار خواهد شد.

وی افزود: بعد از مراسم تشییع طبق برنامه از قبل پیش‌بینی‌شده مراسم خاک‌سپاری طی چندین روز انجام و در استان‌ها نیز برنامه‌های مراسم تشییع و خاک‌سپاری برگزار خواهد شد.

سردار حسن‌زاده افزود: ما تجربه برگزاری مراسم تشییع شهدای گمنام را در سالیان گذشته داریم به‌طوری‌که در این ایام عطر ایثار، شهامت و شهادت در کشور فراگیر می‌شود و فضای معنوی و حماسی شکل خواهد گرفت که انشا الله شش دی‌ماه امسال شاهد برپایی مراسم خواهیم بود.



وی حضور جوانان و نوجوانان در این‌گونه مراسم‌ها را مهم ارزیابی کرد و افزود: وزارت آموزش‌وپرورش تقاضا دارد که دانش‌آموزان نقش‌آفرینی بیشتری داشته باشند؛ حضور جوانان و نوجوانان در مراسم یادواره شهدا در انتقال فرهنگ ایثار و شهادت مؤثر باشد.

حسن‌زاده ادامه داد: جوانان و نوجوانان ما اعتقادات و گرایش‌های قلبی به شهدا دارند و حتی در مواردی که رسانه‌های معاند القا می‌کردند که جوانان از فرهنگ دفاع مقدس فاصله گرفته‌اند، مدافعان حرم ظهور و بروز می‌یابند که در حرم دفاع از حرم آل الله حضور می‌یابند و به مبارزه با داعش برمی‌خیزند.

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه