logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین خبرداد؛

افزایش ۹.۵ درصدی مصرف گاز طی شبانه روز گذشته/ گاز مشترکین پرمصرف قطع می‌شود

افزایش ۹.۵ درصدی مصرف گاز طی شبانه روز گذشته/ گاز مشترکین پرمصرف قطع می‌شود
علی حجتی‌پور گفت: در شبانه‌روز گذشته ۱۳ میلیون متر مکعب مصرف گاز در استان داشته‌ که نسبت به روز گذشته شاهد ۹/۵ درصد افزایش مصرف از ناحیه مشترکین خانگی و صنعتی بوده‌ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی حجتی‌پور، مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین در گفتگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین از افزایش مصرف گاز، طی روزهای اخیر خبر داد و اظهار کرد: در شبانه‌روز گذشته ۱۳ میلیون متر مکعب مصرف گاز در استان داشته‌ که نسبت به روز گذشته شاهد ۹/۵ درصد افزایش مصرف از ناحیه مشترکین خانگی و صنعتی بوده‌ایم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

حجتی‌پور ادامه داد: این افزایش مصرف نسبت به اول آذرماه حدود ۱۶ درصد بوده است.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل کاهش دما با افزایش مصرف گاز در سطح استان مواجه هستیم که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته میزان ۴ درصد افزایش مصرف داریم.

مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین با اشاره به لزوم صرفه جویی در مصرف گاز در روزهای سرد زمستان از سوی شهروندان، بیان کرد: از مشترکین خانگی و صنایع استان می‌خواهیم که با صرفه‌جویی و پیروی از الگوی مصرف گاز در روزهای سرد ما را در توزیع پایدار و با فشار ثابت گاز در تمام نقاط استان یاری رسانند.

۴۷۱ هزار مشترک گاز در استان

حجتی‌پور تاکید کرد: توصیه ما برای مشترکین خانگی رعایت دمای ۱۸ تا ۲۱ درجه در منازل و برای مشترکین تجاری و اداری ۱۸ درجه سانتی گراد است.

وی افزود: هم استانی‌های عزیز بدانند که به ازای هر یک درجه کاهش دما به کاهش مصرف گاز و افزایش تاب‌آوری شبکه گازرسانی در استان قزوین کمک خواهند کرد.

مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین خاطرنشان کرد: با تلاش‌های صورت گرفته از سوی شرکت گاز استان، تاکنون در هیچ نقطه‌ای با قطعی گاز مواجه نبوده‌ایم، اما چنانچه مشترکین اداری و صنایع پر مصرف به توصیه‌ها عمل نکنند، مجبور به محدودسازی میزان مصرف و قطعی گاز آنان خواهیم بود.

حجتی‌پور در پایان گفت: در استان قزوین حدود ۴۷۱ هزار مشترک گاز وجود دارد که از این تعداد حدود ۴۲۳ هزار مشترک خانگی و مابقی مشترکین تجاری، صنعتی و اداری هستند.

,
,
,
,
,
,
, ۴۷۱ هزار مشترک گاز در استان,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه