logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

دبیر چهل و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر :

جشنواره های منطقه ای زمینه بروز استعدادها را فراهم می کند/ آثار ارائه شده ماندگار خواهد بود

جشنواره های منطقه ای زمینه بروز استعدادها را فراهم می کند/ آثار ارائه شده ماندگار خواهد بود
کوروش زارعی گفت: برگزاری این جشنواره های منطقه ای موجب میشود تا پایتخت نشینان بدانند چه استعدادها و هنرمندانی در شهرستان ها وجود دارد و تهران تنها پایتخت تئاتر ایران نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد ،کوروش زارعی در آیین اختتامیه بیست و هفتمین جشنواره تئاتر فجر مناطق کشور در کرمانشاه  با اشاره به احیای جشنواره تئاتر منطقه ای فجر اظهارداشت: جشنواره تئاتر منطقه ای فجر بیش از هفت سال از گردونه جشنواره بین المللی تئاتر فجر خارج شده بود و این موضوع، خسرانی بزرگ برای تئاتر شهرستان ها محسوب می شد.  

وی افزود: امسال خوشبختانه با توجه درخواست های متعدد هنرمندان و صاحب نظران و نیز اهالی فرهنگ و هنر شهرستان ها شاهد برگزاری مجدد این جشنواره ها هستیم که استان کرمانشاه به عنوان اولین استان برگزارکننده این رویداد هنری میزبان هنرمندان و علاقه مندان به تئاتر است.  

دبیر چهل و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر عنوان کرد: برگزاری این جشنواره های منطقه ای موجب میشود تا پایتخت نشینان بدانند چه استعدادها و هنرمندانی در شهرستان ها وجود دارد و تهران تنها پایتخت تئاتر ایران نیست.  

این مسئول خاطر نشان کرد: آثار ارائه شده در این جشنواره به عنوان آثار ماندگار به یاد همگان خواهد ماند و تئاتر و هنر هنرمندان مانا و ماندگار خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,
,
,
,
,
,
,

, ,

محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه هم‌در این آیین ضمن ابراز خرسندی از میزبانی استان کرمانشاه در جشنواره منطقه ای تئاتر فجر اظهار داشت: اگر به تاریخ نگاهی بیاندازیم خواهیم دید که افراد زیادی در طول تاریخ آمده و رفته اند که هیچ اثری از آنها نمیبینیم.  

,

وی افزود: گروه هایی وجود دارند که برای بعد از خود یادگاری هایی به جا میگذراند؛ یک‌ گروه پر از درد، رنج، غم و ناراحتی است که نمونه آن ها در تاریخ باستان وجود دارد و قسمتی دیگر  از یادگاری های زیبا هم تا مادامی که وجود دارند زیبا، جذاب و روح انگیز هستند که قسمتی از آن همیشه با هنر عجین شده اند.  

,

استاندار کرمانشاه خاطر نشان کرد: هنرمندان افرادی هستند که زندگی خود را در ابعاد مختلف گسترش می دهند و هنرمندان هم گستره زندگی خود را در طول زمان گسترش میدهند و هم به آن عمق می بخشند.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه