logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

عملکرد وزیر ورزش ضعیف بود

رسولی نژاد: سجادی کمترین رایزنی و مشورت را با مجلس داشت/ حوزه جوانان و ورزش باید از هم جدا باشد

رسولی نژاد: سجادی کمترین رایزنی و مشورت را با مجلس داشت/ حوزه جوانان و ورزش باید از هم جدا باشد
نماینده مجلس گفت: حوزه جوانان و ورزش باید از هم جدا باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نشست هفتگی اعضای کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی با حضور احمد رسولی نژاد نماینده مجلس شورای اسلامی و معاونت اسبق پارلمانی وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در ابتدای این نشست محمدرضا تهرانی رییس کارگروه ورزش با اشاره به تجربه حضور رسولی نژاد در مجلس و مسئولیت های مختلف ورزشی از وی به عنوان فردی مطلع در عرصه قانونگذاری و ورزش یادکرد و افزود: با توجه به گستره و جایگاه ورزش در بین اقشار مختلف و نیز به سبب مشکلاتی که در حال حاضر گریبانگیر این مقوله است اعضای کارگروه ورزش حزب موتلفه از نمایندگان محترم مجلس انتظار دارند در راستای حمایت از ورزش و رفع کم و کاستی های آن گام های جدی و اساسی بردارند. در ادامه جلسه، تعدادی از اعضای کارگروه ورزش دغدغه و پیشنهادات خود را با رسولی نژاد در میان گذاشتند. ناهمگونی ساختار و بودجه ورزش با کارکرد آن، مشکلات ناشی از خصوصی سازی، موضوع ماده ۸۸ در ورزش و پیامدهای آن، بلاتکلیفی تعدادی از فدراسیون های ورزشی، لزوم ریشه کن کردن فساد در ورزش، تقویت نیروی انسانی کارآمد و بررسی جدایی بخش جوانان از ورزش و موارد متعدد دیگر از جمله نکاتی بود که مورد اشاره قرار گرفت.

,

در ادامه این نشست احمد رسولی نژاد ضمن تایید موارد ذکر شده از سوی اعضای کارگروه ورزش حزب موتلفه، از مشکلات موجود به عنوان دغدغه مشترک کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی و اکثریت نمایندگان مجلس یاد کرد. وی در همین رابطه اظهار داشت: نطر به اینکه تنها ۲ نفر به عنوان نامزد وزارت ورزش به مجلس معرفی شده بود لذا ما باید یک نفر از آن ۲ را به عنوان سکاندار ورزش معرفی می کردیم. جمع بندی ما نیز این بود که ترجیحا فردی ورزشی مسئولیت وزارتخانه مربوطه را بر عهده بگیرد شخصا برای اینکه سجادی رای بیاورد، تلاش کردم اما ایشان پس از کسب آرای لازم و طی بیش از یک سال گذشته کمترین ارتباط و رایزنی را با مجلس داشته است.

,

وی ادامه داد: من به عنوان کسی که مسئولیت های مختلف در ورزش داشته ام با دیدگاههای جمع حاضر در ارتباط با مشکلات ورزش موافقم و اعتقاد دارم عملکرد وزیر ورزش طی مدت مسئولیت ضعیف بوده است. مجلس بیش از یک سال به وزرا وقت داد تا فعالیت کنند اما اکنون به این نتیجه رسیده که عملکرد برخی از وزرا در حد انتظار مردم و دولت انقلابی نبوده است. در همین راستا استحضار دارید که وزیر ورزش دومین کارت زرد را هم دریافت کرد و هر زمان امضای های نمایندگان از سوی هیات رییسه اعلام وصول شود مجلس به وظیفه قانونی خود عمل خواهد کرد.

,

رسولی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: مدیریت در ورزش باید توام با تدبیر باشد. ما اکنون در بخش های مختلف از جمله دیپلماسی ورزش، سروسامان دادن به اوضاع فدراسیون ها، خصوصی سازی تیم های مطرح فوتبال، لزوم بهره گیری از نیروهای کار آمد و ممانعت از ورود غیرمتخصص ها با مشکلات جدی مواجهیم. فوتبال ما در جام جهانی باید خیلی بهتر عمل می کرد و در امر فرهنگ سازی ورزش کارنشده است.

,

وی در پایان تصریح کرد: مدیریت در وزارت ورزش با این حجم از مشکلات به مفهوم آن است که اقدام و عمل دوستان در این حوزه انتظارات را بر آورده نکرده و تردید نداشته باشید قاطبه نمایندگان مجلس خواهان تحول در عرصه برخی مدیریت ها هستند. در همین راستا باید اذعان کرد ما نیروهای خوبی هم در حوزه ورزش و هم در حوزه مدیریت کشور داریم که در صورت لزوم می توانند این بخش را بهتر  سازماندهی و مدیریت کنند.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه