logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

اسماعیلی:

جشنواره فیلم فجر آلبوم خاطرات هنرمندان کشور است

جشنواره فیلم فجر آلبوم خاطرات هنرمندان کشور است
وزیر فرهنگ با بیان اینکه جشنواره فیلم فجر آلبوم خاطرات هنرمندان کشور است، گفت: نباید فراموش کرد که با تلاش تمامی هنرمندان طی سالیان متمادی، جشنواره فیلم فجر هم اکنون به ایستگاه چهل و یکم خود رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به  نقل از روابط عمومی چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی شامگاه سه شنبه بیستم دی ماه در بازدید از دبیرخانه چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر، ضمن تقدیر از فعالیت بخش های مختلف این مجموعه ابراز امیدواری کرد چهل و یکمین دوره جشنواره بین المللی فیلم فجر، جزو درخشان ترین دوره های فیلم فجر باشد.

وزیر فرهنگ با اشاره به تلاش های سازمان سینمایی برای ارتقای سطح کیفی و محتوایی آثار چهل و یکمین دوره فیلم فجر گفت: خوشبختانه گزارش بررسی آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره نمایانگر کیفیت و تنوع آثار در این دوره است.

اسماعیلی درباره برپایی همزمان بخش ملی و بین الملل جشنواره چهل و یکم فجر گفت: به نظر می رسد جمع بندی سازمان سینمایی برای ادغام دوباره بخش ملی و بین الملل جشنواره تصمیم مناسبی بوده و آثار مثبتی به همراه داشته است؛ البته منتظر ارزیابی نهایی این تصمیم پس از برگزاری جشنواره خواهیم ماند.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد همزمانی برپایی بخش ملی و بین الملل جشنواره فجر و تنوع قابل توجه آثار حاضر در این بخش ها بتواند همه ذائقه های سینمایی را اقناع کند.

وزیر فرهنگ با دعوت از هنرمندان برای حضور فعال در جشنواره فیلم فجر گفت: امیدوارم همه هنرمندان عزیز کشور چه آن ها که در جشنواره امسال فیلم دارند و چه سایرین، در جشنواره فجر که قله فعالیت های هنری کشور هست مشارکت جدی داشته باشند زیرا جشنواره فیلم فجر، رویدادی متعلق به همه هنرمندان کشور است.

وی با بیان اینکه جشنواره فیلم فجر آلبوم خاطرات هنرمندان کشور است، گفت: نباید فراموش کرد که با تلاش تمامی هنرمندان  طی سالیان متمادی، جشنواره فیلم فجر هم اکنون به ایستگاه چهل و یکم خود رسیده است.

وزیر فرهنگ با تاکید بر لزوم بهره مندی حداکثری از جشنواره فیلم فجر، گفت: با افتتاح سالن های مجهز سینمایی در شهرهای مختلف کشور طی ماه های گذشته ظرفیت ارزشمندی برای نمایش فیلم های جشنواره در استان ها فراهم شده است. از سوی دیگر سینماسیار همچون سال گذشته بستر نمایش آثار جشنواره برای مردم روستاها و مناطق کم برخوردار را فراهم می کند.

لازم به ذکر است، محمد خزاعی، رییس سازمان سینمایی و مجید زین العابدین دستیار وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را در بازدید از دبیرخانه جشنواره بین المللی فیلم فجر همراهی کردند.

گفتنی است پیش از سخنان وزیر فرهنگ، مجتبی امینی دبیر چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر و محمد خزاعی گزارشی از روند فعالیت های ستاد و دبیرخانه این دوره از جشنواره و ارائه کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه