logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

نیکزاد:

مجلس در مقابل اقدام اروپا علیه سپاه مقابله به مثل خواهد کرد/ پاسخ آفندی به شیطنت‌های ضدایرانی

مجلس در مقابل اقدام اروپا علیه سپاه مقابله به مثل خواهد کرد/ پاسخ آفندی به شیطنت‌های ضدایرانی
نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: در صورتی که نمایندگان، طرحی در خصوص موضع اخیر اروپا در قبال سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ارایه دهند، مجلس به احتمال قوی برای محکوم کردن طرف اروپایی مقابله به مثل خواهد داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی نیکزاد، در حاشیه نشست جمع بندی سفر یک روزه خود به شهرستانهای چناران و طرقبه - شاندیز در محل فرمانداری این شهرستان اظهار کرد: ما به عنوان نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیشاپیش هر اتفاقی که اتحادیه اروپا بخواهد در قبال سپاه انجام دهد را محکوم می کنیم.

وی ادامه داد: در قبال شیطنت هایی که به ناحق علیه جمهوری اسلامی ایران می شود مانند محکوم کردن سپاه انقلابی و حافظ نظام، جان برکف، از خودگذشته و ایثارگر در عرصه های بین المللی باید با یک دیپلماسی قوی نه از نوع پدافند، بلکه از نوع آفند پاسخ داده شود.

نیکزاد افزود: در صورتی که نمایندگان، طرحی در خصوص موضع اخیر اروپا در قبال سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ارایه دهند، مجلس به احتمال قوی برای محکوم کردن طرف اروپایی مقابله به مثل خواهد داشت.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: با این حال همه توان دولت و مجلس بر این مهم استوار است که در کنار توجه به مسایل اقتصادی، نیم نگاهی جدی به موضوع فرهنگی داشته باشد تا بتوان کشور را به فرهنگ اصیل و گفتمان امامین انقلاب و فرهنگی که آمیزه دین اسلام و آموخته های دینی ما بوده است، بازگرداند از این رو لازم است که در حوزه فرهنگ به ویژه تربیت دانش آموزان و دانشجویان و جوانان تجدید نظر شود.

نیکزاد به موضوع لایحه بودجه ۱۴۰۲ دولت در مجلس شورای اسلامی اشاره و بیان کرد: پس از ارایه لایحه بودجه توسط رییس جمهور به مجلس، کمیسیونهای مجلس نمایندگان خود را برای حضور در کمیسیون تلفیق بودجه و اعضای هیات رئیسه آن مشخص کردند و اکنون مهمترین موضوع برای مجلس لایحه بودجه است تا بزرگترین سند مالی کشور را اسفندماه تقدیم کند.

وی اضافه کرد: در کنار بودجه، مجلس برنامه هفتم توسعه را هم در دستور کار دارد و در این راستا رییس جمهوری قول داده است که برنامه هفتم را به مجلس تقدیم کند، مجلس هم در این زمینه کمیسیون تلفیق برنامه هفتم را تشکیل خواهد داد و بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۲ و برنامه هفتم توسعه باهم انجام می گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه