اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

استاندار بوشهر در نشست با رسانه ها خبر داد

جذب اعتبارات بستگی به تلاش مدیران دارد/ اشتغال به عنوان یکی از مهمترین دغدغه‌های ما مطرح است+ تصویر

جذب اعتبارات بستگی به تلاش مدیران دارد/ اشتغال به عنوان یکی از مهمترین دغدغه‌های ما مطرح است+ تصویر
استاندار بوشهر گفت: جذب این اعتبارات بستگی به تلاش مدیران دارد که بتوانیم این اعتبارات را وارد استان کنیم و بخشی از ارزشیابی مدیران نیز هم بر اساس میزان جذب این اعتبارات صورت می‌گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از "سپاس"، مصطفی سالاری استاندار بوشهر در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت بودجه استان بوشهر اظهار داشت: اعتبارات سال 1391 استان بوشهر 530 میلیارد  تومان بود که 309 میلیارد تومان آن پرداخت شد که این رقم سال قبل از 619 میلیارد تومان 477 میلیارد تومان آن تخصیص یافت و پرداخت شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "سپاس"، ,

, , ,

وی ادامه داد: سفرهای شهرستانی و همچنین سفر به بخش‌های مختلف را در قالب نشست هم اندیشی توسعه بخش‌ها برگزار کرده‌ایم و با کار کارشناسی و نشست با مرم و اصناف مختلف در بخش‌ها، نیازها را شناسایی کرده و مستند کردیم و در این زمینه تصمیم‌گیری و زمان‌بندی کردیم.

, وی ادامه داد: سفرهای شهرستانی و همچنین سفر به بخش‌های مختلف را در قالب نشست هم اندیشی توسعه بخش‌ها برگزار کرده‌ایم و با کار کارشناسی و نشست با مرم و اصناف مختلف در بخش‌ها، نیازها را شناسایی کرده و مستند کردیم و در این زمینه تصمیم‌گیری و زمان‌بندی کردیم., .,

استاندار بوشهر تصریح کرد: در سال گذشته مجموع اعتبارات استان بوشهر 619 میلیارد تومان بود که در مجموع 477 میلیارد تومان آن تخصیص یافت و طی هشت ماه نخست امسال یک‌هزار و 172میلیارد تومان مصوب شده است که 837 میلیارد تومان آن تخصیص یافته است.

,

اختصاص 115 میلیارد تومان از طرح سفر مقام معظم رهبری به استان بوشهر

, اختصاص 115 میلیارد تومان از طرح سفر مقام معظم رهبری به استان بوشهر, اختصاص 115 میلیارد تومان از طرح سفر مقام معظم رهبری به استان بوشهر,

وی به وجود دو هزار و 789 پروژه جاری در سطح استان بوشهر خبر داد و اضافه کرد: تعدادی از پروژه‌ها تکمیل شده است و فقط تسویه مالی آنها مانده است که حدود 200 میلیارد تومان مطالبه دارند.

,

, , ,

سالاری تصریح کرد: هم اکنون یک هزار و 524 پروژه فعال در استان بوشهر داریم که 647 میلیارد تومان اعتبار به این پروژه‌ها تخصیص می‌یابد که بخشی از ان بابت بدهی‌ها است که امیدواریم تا سال آینده مطالبات به کمتر از 100 میلیارد تومان برسد.

,

وی تصریح کرد: از محل طرح‌های مقام معظم رهبری نیز در سال گذشته 31 میلیارد تومان و سال قبل از آن نیز 28 میلیارد تومان اختصاص یافت و امسال 115 میلیارد تومان در این زمینه اختصاص یافت که پرداخت شد.

,

استاندار بوشهر خاطرنشان ساخت: امسال برای اولین بار از محل سفر مقام معظم رهبری برای شهر بوشهر هم اعتباراتی مصوب شد که طرح‌های بسیار خوبی از این محل اجرا می شود.

, رهبری برای شهر بوشهر هم اعتباراتی مصوب شد که طرح‌های بسیار خوبی از این محل اجرا می شود., .,

جذب اعتبارات بستگی به تلاش مدیران دارد

, جذب اعتبارات بستگی به تلاش مدیران دارد, جذب اعتبارات بستگی به تلاش مدیران دارد,

وی به اهمیت جذب منابع وجوه متمرکز ملی اشاره کرد و ادامه داد: جذب این اعتبارات بستگی به تلاش مدیران دارد که بتوانیم ایت اعتبارات را وارد استان کنیم و بخشی از ارزشیابی مدیران نیز هم بر اساس میزان جذب این اعتبارات صورت می‌گیرد.

,

, , ,

سالاری به وضعیت مطلوب استان بوشهر در زمینه جب وجوه متمرکز ملی اشاره کرد و بیان داشت: میزان تخصیص این وجوه تا سال 91 برابر 38 میلیارد تومان بود و سال گذشته نیز 92 میلیارد تومان بود و تا پایان آبان‌ماه امسال 183 میلیارد تومان اعتبارات وجوه متمرکز اختصاص یافته است.

, سالاری به وضعیت مطلوب استان بوشهر در زمینه جب وجوه متمرکز ملی اشاره کرد و بیان داشت: میزان تخصیص این وجوه تا سال 91 برابر 38 میلیارد تومان بود و سال گذشته نیز 92 میلیارد تومان بود و تا پایان آبان‌ماه امسال 183 میلیارد تومان اعتبارات وجوه متمرکز اختصاص یافته است., 38 , .,

استاندار بوشهر تصریح کرد: در زمینه تخصیص اعتبارات ارزش افزوده نیز در سال جاری شاهد افزایش یک و نیم برابری در سطح استان بوشهر هستیم.

, استاندار بوشهر تصریح کرد: در زمینه تخصیص اعتبارات ارزش افزوده نیز در سال جاری شاهد افزایش یک و نیم برابری در سطح استان بوشهر هستیم., .,

مجوز ایجاد منطقه آزاد تجاری و صنعتی در استان بوشهر داده می‌شود

, مجوز ایجاد منطقه آزاد تجاری و صنعتی در استان بوشهر داده می‌شود, مجوز ایجاد منطقه آزاد تجاری و صنعتی در استان بوشهر داده می‌شود,

وی ادامه داد: مصوبه دولت را در زمینه منطقه آزاد بوشهر گرفته‌ایم و در انتظار طرح آن در مجلس هستیم که بر این اساس، مجوز ایجاد منطقه آزاد تجاری و صنعتی در استان بوشهر داده می‌شود و محدوده آن مشخص نیست ولی باید کناردریا و در منطقه مرزی باشد.

, وی ادامه داد: مصوبه دولت را در زمینه منطقه آزاد بوشهر گرفته‌ایم و در انتظار طرح آن در مجلس هستیم که بر این اساس، مجوز ایجاد منطقه آزاد تجاری و صنعتی در استان بوشهر داده می‌شود و محدوده آن مشخص نیست ولی باید کناردریا و در منطقه مرزی باشد., .,

, , ,

استاندار بوشهر در ارتباط با وضعیت راه‌آهن نیز بیان داشت: اجرای راه‌آهن یکی از مطالبات اساسی مردم استان است که پیگیری‌های زیادی را داشته‌ایم و قو‌هایی را گرفته‌ایم و آخرین مصوبه هم در مرد ترک تشریفات این پروژه است که به صورت فاینانس چینی اجرا می‌شود.

, استاندار بوشهر در ارتباط با وضعیت راه‌آهن نیز بیان داشت: اجرای راه‌آهن یکی از مطالبات اساسی مردم استان است که پیگیری‌های زیادی را داشته‌ایم و قو‌هایی را گرفته‌ایم و آخرین مصوبه هم در مرد ترک تشریفات این پروژه است که به صورت فاینانس چینی اجرا می‌شود., .,

وی همچنین از توسعه بنادر استان بوشهر خبر داد و اضافه کرد: تفاهم نامه و قراردادهای بسیار مهمی امروز امضا شده است که در مجموع 320 میلیارد تومان برای این طرح‌ها اختصاص می یابد که تاکنون این میزان اعتبار برای اجرای طرح ملی در استان بوشهر بی نظیر بوده است.

, وی همچنین از توسعه بنادر استان بوشهر خبر داد و اضافه کرد: تفاهم نامه و قراردادهای بسیار مهمی امروز امضا شده است که در مجموع 320 میلیارد تومان برای این طرح‌ها اختصاص می یابد که تاکنون این میزان اعتبار برای اجرای طرح ملی در استان بوشهر بی نظیر بوده است., .,

اشتغال به عنوان یکی از مهمترین دغدغه‌های ما مطرح است

, اشتغال به عنوان یکی از مهمترین دغدغه‌های ما مطرح است, اشتغال به عنوان یکی از مهمترین دغدغه‌های ما مطرح است,

وی تاکید کرد: یکی از این پروژه‌ها مربوط به توسعه بندر بوشهر در منطقه نگین با اعتبار 250 میلیارد تومان است، یکی ایجاد یک پایانه صادرات با 50 میلیارد تومان اعتبار است و یکی هم به اعتبار 20 میلیارد تومان است.

, وی تاکید کرد: یکی از این پروژه‌ها مربوط به توسعه بندر بوشهر در منطقه نگین با اعتبار 250 میلیارد تومان است، یکی ایجاد یک پایانه صادرات با 50 میلیارد تومان اعتبار است و یکی هم به اعتبار 20 میلیارد تومان است., .,

, , ,

سالاری در زمینه آزادراه بوشهر - شیراز نیز خاطرنشان ساخت: پیگیر اجرای آزادراه بوشهر شیراز هستیم ولی همزمان پروژه چهاربانده کردن این مسیر را نیز به صورت جدی در دستور کار داریم که امیدواریم بخشی ازآن تا پایان امسال اجرایی شود.

,

وی از اجرای منطقه آزاد شمال استان بوشهر خبر داد و اذعان داشت: صنایع پائین دست نفت و گاز در این منطقه توسعه خواهد یافت که نقش بسیار مهمی در توسعه اشتغال و درآمدزایی خواهد داشت.

,

, , ,

استاندار بوشهر تاکید کرد: در حاشیه بزرگراه امام علی(ع) بوشهر نیز طرح‌های بسیار خوبی اجرا خواهد شد که پنج میلیارد تومان از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری به عسلویه برای اجرای دهکده گردشگری در این منطقه اختصاص می‌یابد.

,

وی تاکید کرد: اشتغال به عنوان یکی از مهمترین دغدغه‌های ما مطرح است و نیاز است که از ظرفیت‌های استان بوشهر به خوبی برای اشتغال‌زایی استفاده کنیم.

,

انتهای پیام/پ

, انتهای پیام/پ, انتهای پیام/پ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه