اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

پدیده ایرانی جام جهانی از نگاه فیفا

پدیده ایرانی جام جهانی از نگاه فیفا
سایت فیفا سعید عزت‌اللهی را به عنوان یکی از پدید‌ه‌های مسابقات امسال جام جهانی نوجوانان معرفی کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا سایت فیفا در گزارشی بازی‌های امروز در جام جهانی را مهم و حساس دانسته و بازیکنانی که امروز در بازی‌ها تاثیرگذار هستند را معرفی کرده است. سایت فیفا بازی‌های ایران و آرژانتین، عراق و سوئد را تقابل آسیایی ها مقابل اروپایی ها و آمریکای جنوبی تلقی کرده و از بازی مکزیک و نیجریه به عنوان یک فینال زودرس نام برده شده است. بازی کانادا و اتریش هم یک بازی مهم برای گروه پنجم مسابقات است که می تواند در روز اول مشخص کننده تیم های مدعی باشد.

اما فیفا بازی روز را بازی مکزیک و نیجریه دو ابرقدرت فوتبال پایه جهان می داند. نیجریه قهرمان سه دوره جام جهانی و یکی از موفق ترین تیم های تاریخ جام جهانی به مصاف مکزیکی می رود که دو بار جام جهانی را بالای سر برده و از موفق ترین هاست. این بازی امروز در العین برگزار می شود و توجه ها را به خود جلب کرده است.

سایت فیفا درباره بازی ایران و آرژانتین هم نوشته است که این بازی از چند جهت حائز اهمیت است. اول اینکه آرژانتین نمی خواهد جام جهانی را با تساوی یا شکست آغاز کند و دوم تیم با انگیزه و ناشناخته ایران است که برای پیروزی در این بازی انگیزه های زیادی دارد. ایرانی هر چند در جام جهانی 2001 امتیازی به دست نیاورد اما در جام جهانی 2009 چشم‌ها را خیره کرد و به مرحله یک هشتم نهایی رسید.

سایت فیفا با اشاره به اینکه سعید عزت اللهی بازیکن شاخص بازی‌های امروز است و باید بازی او را دید درباره اش نوشت: تیم ملی ایران یک بازیکن ویژه در خط هافبک دارد که کاملا حرفه ای است. او با اینکه 16 سال داشت اما برای تیم بزرگسال ملوان بندرانزلی بازی کرد و به عنوان بازیکن تعویضی به میدان می رفت تا جوان ترین بازیکن تاریخ لیگ برتر ایران شود. سال گذشته و زمانی که لیگ ایران به پایان رسید، عزت اللهی در مراسم بهترین های لیگ برتر، به عنوان پدیده لیگ انتخاب شد. چندین باشگاه بزرگ ایران و حتی باشگاه‌های خارجی خواهان وی هستند و از همین حالا پیش بینی می شود اگر عزت اللهی بتواند بازی خوبی در جام جهانی ارائه کند انتقال او به باشگاه‌های خوب دور از انتظار نخواهد بود. باشگاه‌های خوب جهان مطمئنا جام جهانی نوجوانان را زیر نظر دارند و بازیکنانی جای رشد داشته باشند را جذب خواهند کرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه