هلاکت۲۰داعشی در یک فرودگاه سوریه

هلاکت۲۰داعشی در یک فرودگاه سوریه
در عملیات نظامی ارتش سوریه در اطراف فرودگاه نظامی دیر الزور واقع در شرق این کشور دست‌کم ۲۰ عنصر گروه تروریستی داعش به هلاکت رسیدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جهان‌نیوز، دیده‌بان حقوق بشر سوریه {وابسته به معارضان}، دیروز- یکشنبه- اعلام کرد «دست‌کم ۲۰ تن از عناصر گروه داعش که یکی از آنها تبعه مراکش است، امروز در اطراف فرودگاه نظامی دیر الزور کشته شدند.»

این منبع تصریح کرد «۵ تن از این عناصر در پی حمله‌ای کشته شدند و ۱۱ تن دیگر نیز در عملیات بمباران ارتش سوریه به قتل رسیدند. ۴ داعشی دیگر نیز در جریان عقب‌نشینی این گروه از این مکان به هلاکت رسید.»

براساس این گزارش، داعش از حدود سه هفته پیش تاکنون برای چندمین بار تلاش می‌کند تا فرودگاه استراتژیک دیرالزور را به اشغال خود درآورد، اما ارتش سوریه توطئه این گروه تروریستی را ناکام گذاشته و صدها نفر از عناصر آن را به هلاکت رسانده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه