اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

دستگیری عامل قتل عام شیعیان اسپایکر

دستگیری عامل قتل عام شیعیان اسپایکر
منابع امنیتی ویژه در عراق گفتند یکی از سرکرده‌های گروهک تروریستی-تکفیری داعش و عامل قتل عام بیش از یک هزار و هفتصد دانشجوی شیعه در پایگاه هوایی اسپایکر در استان صلاح الدین عراق دستگیر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، منابع امنیتی ویژه‌ای در بغداد خبر دادند «ناصر امونه العجیلی»، یکی از عاملان جنایت اسپایکر و از سرکرده های داعش دستگیر شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


این منابع گفتند:العجیلی در استان السماوه در مسیر حرکت به استان بصره در جنوب عراق بدست نیروهای اطلاعات عراق بازداشت شد.

گروه تروریستی داعش خردادماه گذشته پس از تسلط بر تکریت، مرکز استان صلاح الدین و موصل صدها نفر از زندانیان زندان بادوش در موصل و همچنین صدها تن از نیروهای امنیتی را در پایگاه هوایی اسپایکر، اعدام کرد.

اسپایکر، یک پایگاه هوایی در حومه شمالی تکریت است که از گذشته‌های دور از مهم‌ترین پایگاه‌های ارتش عراق بوده و یک مرکز آموزشی با سابقه داشته است.

آمریکایی‌ها بعد از اشغال عراق در سال 2003 میلادی نام این پایگاه هوایی را به یاد خلبان کشته شده آمریکایی در جنگ خلیج فارس، «اسپایکر» گذاشتند.

بر اساس اطلاعات موجود،نیروهای داعش با کمک برخی عشایر منطقه و شماری از فرماندهان اسپایکر، زمینه های سقوط این پایگاه را فراهم کردند پس از اشغال اسپایکر حدود چهار هزار دانشجوی زیر 22 سال در حال آموزش آن به اسارت گرفته شدند. روایات زیادی در باره اسرای اسپایکر وجود دارد؛ برخی گفته‌اند که همه آنها را یکجا اعدام کرده‌اند و برخی نیز مدعی هستند که بر اساس فیلم‌های ویدیویی منتشر شده برخی‌ها را اعدام و بقیه را در مخفی گاه‌هایشان نگهداری می‌کنند و حتی احتمالا تعدادی از آنان با البغدادی بیعت کرده و نزد داعش هستند. هنوز معلوم نیست که این روایات تا چه اندازه صحت دارد، اما منابع محلی عشایری گفته‌اند که از اعدام احتمالا حدود 1700 دانشجوی شیعه این پایگاه مطمئن هستند. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه