logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و قدس اشغالی

یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و قدس اشغالی
منابع خبری بامداد شنبه گزارش دادند، نظامیان صهیونیست به مناطقی در کرانه باختری و قدس اشغالی حمله کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نظامیان صهیونیست جمعه شب به شهرک «بیتا» واقع در نابلس در شمال کرانه باختری حمله کردند.

 

بر اساس این گزارش، جوانان فلسطینی در شهرک بیتا به مقابله با نظامیان صهیونیست پرداختند و دستکم پنج فلسطینی به ضرب گلوله زخمی و به بیمارستان منتقل شدند.

نظامیان صهیونیست همچنین به اردوگاه «شعفاط» واقع در شرق قدس، محل سکونت شهید «خیری علقم» مجری عملیات استشهادی قدس حمله کردند.

بر اساس گزارش‌ها، نظامیان صهیونیست این اردوگاه را به محاصره خود درآوردند و وارد این اردوگاه شدند.

بنابر گزارش رسانه‌های محلی، صدها جوان فلسطینی در داخل اردوگاه به مقابله با نظامیان صهیونیست پرداختند و نظامیان نیز به سمت آنها تیراندازی کردند و بر اثر این تیراندازی دستکم یک فلسطینی زخمی شده است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی جمعه شب گزارش دادند که یک فلسطینی به نام «خیری علقم» با حمله به صهیونیست‌ها در محله «النبی یعقوب» واقع در شمال قدس، دستکم ۷ تن از آنها را به ضرب گلوله به هلاکت رساند و ۱۰ نفر را نیز زخمی کرد که حال برخی از آنها وخیم گزارش شده است.

رادیو عبری «کول براما» به نقل از شاهدان عینی گزارش داد، مجری عملیات قدس هنگام تیراندازی فریاد «جنین» سرداده بود.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به همه نیروهای نظامی این رژیم دستور آماده باش داده و خواسته تا نیروهای نظامی از شهرک‌های صهیونیستی محافظت کنند.

گروه‌های مقاومت فلسطین در اطلاعیه‌هایی اعلام کردند که عملیات استشهادی قدس در پاسخ به جنایت جنین انجام شد.

به دنبال این عملیات مردم فلسطین در شهرهای مختلف از جمله قدس، نابلس، جنین و باریکه غزه به خیابان‌ها آمدند و به شادی پرداختند.

این حمله در حالی انجام شده است که کرانه باختری رود اردن روز پنجشنبه شاهد یورش ارتش رژیم صهیونیستی به شهر جنین و جنایت آفرینی جدیدی بود که در جریان آن ۱۱ شهروند فلسطینی شهید و دستکم ۲۰ نفر دیگر نیز زخمی شدند.

شرایط این روزهای سرزمین‌های اشغالی به ویژه در کرانه باختری بسیار ویژه است و رزمندگان فلسطینی با هر وسیله‌ای پاسخ جنایات بی شمار صهیونیست‌ها را می‌دهند و همین امر شرایط ویژه‌ای را برای صهیونیست‌های غاصب رقم زده است.

تا پیش از این صهیونیست‌ها فقط در جنوب سرزمین‌های اشغالی و در منطقه غزه با فلسطینی‌ها درگیر بودند ولی هم اکنون کرانه باختری در شرق فلسطین به دلیل مسلح شدن جوانان آن به کمینگاهی برای صهیونیست‌های بزدل تبدیل شده و خواب راحت را از چشمان آنها گرفته است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه