logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

اجازه حضور در لیگ برتر را هم به او دادیم اما...

انوشیروانی: علی‌حسینی اصلا برنامه ارائه نکرده؛ درباره استعفایش تصمیم می‌گیریم

انوشیروانی: علی‌حسینی اصلا برنامه ارائه نکرده؛ درباره استعفایش تصمیم می‌گیریم
سرپرست فدراسیون وزنه‌برداری گفت: با گذشت تقریبا یک ماه و ۱۰ روز از مسابقات جهانی کلمبیا سعید علی‌حسینی برنامه‌ای برای تیم ملی بزرگسالان ارائه نکرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سجاد انوشیروانی سرپرست فدراسیون وزنه‌برداری در واکنش به استعفای سعید علی حسینی از هدایت تیم ملی وزنه برداری بزرگسالان اظهار داشت: او در متن استعفای خود قید کرده است که سه نامه را در تاریخ های بیست و هشتم دی و سوم بهمن به فدراسیون ارسال کرده است اما هیچ پاسخی به این نامه‌ها داده نشده و مطابق قرارداد سه ساله اش عمل نشده است. موضوع نامه‌های علی حسینی در مورد حضور در لیگ برتر، شروع اردوی آماده سازی تیم ملی و تمدید ماموریتش بود که هر سه نامه با فاصله دو تا سه روز به ما ارسال شد. در مورد حضورش در لیگ برتر هم تلفنی با ما صحبت کرد و گفتیم فینال لیگ برتر در آخر بهمن است و می‌تواند حضور پیدا کند.

سرپرست فدراسیون وزنه‌برداری بیان داشت: البته ما چند روز قبل از نامه‌های سعید علی حسینی، به تمام سرمربیان تیم های ملی نامه زدیم که اعلام کنند چه برنامه ای برای مسابقات آتی دارند تا بلافاصله کمیته فنی تشکیل بدهیم و این برنامه ها را بررسی کنیم. با گذشت تقریبا یک ماه و ۱۰ روز از مسابقات جهانی کلمبیا سعید علی حسینی هیچ برنامه‌ای برای تیم ملی بزرگسالان ارائه نکرد. ما از کجا بدانیم که از چه زمانی می‌خواهد اردوها را شروع کند؟ تمام مواردی که در متن استعفایش نوشته شده است به قراردادش ربط دارد که در زمان فدراسیون قبلی بسته شده است. این قرارداد سه ساله است و  فکر می کنم این قرارداد در تاریخ وزنه‌برداری نظیر نداشته باشد!

انوشیروانی همچنین گفت: در حال انجام مکاتبات پیرامون این نامه‌ها بودیم  که نامه استعفا را ارسال و عنوان کرد که فدراسیون مطابق قرارداد به تعهدات خود عمل نکرده است. البته مواردی که مطرح کرد، مواردی نیست که حاد باشد. آقای کوروش باقری برنامه خود را ارائه کرده است و از ۱۵ بهمن می‌خواهد اردوی تیم ملی بانوان آغاز شود اما آقای علی حسینی هیچ برنامه ای ارائه نکرد.

سرپرست فدراسیون در پاسخ به این پرسش که فدراسیون با استعفا موافقت می‌کند؟ گفت: در سریع ترین زمان کمیته فنی را تشکیل می دهیم و از سعید علی حسینی دعوت می‌کنم در جلسه حاضر شود و در مورد استعفا و شرایطش با عزیزان بحث و تبادل نظر کنیم و در سریع ترین زمان ممکن تصمیم می گیریم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه