logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

مقاومت فلسطین، وزیر امنیت داخلی نتانیاهو را در آستانه استعفا قرار داد

مقاومت فلسطین، وزیر امنیت داخلی نتانیاهو را در آستانه استعفا قرار داد
ایتامار بن گویر وزیر تندرو و افراطی امنیت داخلی رژیم صهیونیستی جمعه شب در انتقاد به سیاست دولت نتانیاهو در خصوص برخورد با مردم فلسطین و نیروهای مقاومت و ناتوانی رژیم تل آویو برای مقابله با آنان، تهدید به استعفا کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی به نقل از منابع نزدیک به بن گویر گزارش داد که وی بشدت از سیاست دولت و مدارای آن در پاسخ به نوار غزه، تعویق در تخلیه "خان الاحمر" واقع در منطقه جیم در کرانه باختری انتقاد کرده است.

براساس این منابع که به نامشان اشاره نشده است، وزیر افراطی به نزدیکان خود گفته است، اگر در طول هشت ماه آینده نتواند تغییر مهمی در موضوعات یادشده در داخل کابینه ایجاد کنیم، استعفا خواهم داد.

این منابع اعلام کردند: بن گویر بر این باور است که وی شرکایی برای تغییر دارد.

براساس گزارش این منابع، "دولت نتانیاهو آمادگی و تمایل برای تغییر در موضوعات یاد شده را دارد و بن گویر در این پویش برای تغییر تنها نخواهد بود.

از زمان روی کارآمدن دولت راست افراطی و تندرو رژیم صهیونیستی و انتصاب بن گویر، اقدامات سخت گیرانه و ضد بشری زیادی در سرزمین‌های اشغالی صورت گرفته که شامل پلمپ شدن منزل مجریان عملیات ضد صهیونیستی، تخریب منازل فلسطینیان در قدس شرقی و تسریع در صدور مجوز حمله سلاح به شهرک نشینان صهیونیست بوده است.

از جمله اقدامات ضد انسانی بن گویر، دستور وی برای تخلیه روستای خان‌الاحمر بود.این روستا در شرق قدس اشغالی و در نزدیکی دو شهرک صهیونیست نشینن قرار دارد. ساکنان این روستای زاغه نشین، عمدتا با دامداری زندگی خود را می گذرانند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه