logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

معاون قضایی قوه قضاییه :

عفو رهبری شامل متهمان حوادث اخیر است/ از سال ۹۷ عفو معیاری نداشتیم

عفو  رهبری شامل متهمان حوادث اخیر است/ از سال ۹۷ عفو معیاری نداشتیم
معاون قضایی قوه قضاییه با ارائه توضیحاتی در مورد عفو گسترده مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد که عوامل اصلی اغتشاشات و فریب‌خوردگان با هم فرق دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین رحیمی معاون قضایی قوه قضائیه با اشاره به عفو گسترده مقام معظم رهبری در برنامه صبح بخیر ایران اظهار کرد: ریاست قوه قضائیه به کرات در جلسات متعدد به تاسی از مقام معظم رهبری تاکید کردند باید بین عوامل اصلی این جریان(اغتشاشات) و کسانی که با نظام دشمنی ندارند و فریب خوردند و اکنون پشیمان هستند فرق قائل شویم.

وی با بیان این‌که «غالب دستگیر شدگان از صنف دوم بودند و افرادی که از عوامل اصلی باشند خیلی کم داشتیم»، گفت: غالب این‌ها پس از دستگیری متوجه اشتباه خود شدند و اظهار داشتند که ما فریب خوردیم.این افراد مرتکب جرم شدند اما مرتکب جنایت نشدند، این افراد اظهار ندامت کردند و به کرات گفتند که ما از مسئولان قضایی می‌خواهیم مشمول عفو قرار گیریم.

وی با بیان این‌که «از سال ۹۷ عفو معیاری نداشتیم»، افزود: در عفو موردی افراد محدود هستند اما در عفو معیاری بحث روی افراد و اشخاص نداریم. یکسری معیارها را رئیس قوه قضائیه با جلب نظر کارشناسان و با رعایت مصالح نظام خدمت مقام معظم رهبری اعلام می‌دارند و در صورت موافقت رهبر انقلاب بر اساس آن معیارها به محاکم قضایی، دادگستری و سازمان قضایی نیروهای مسلح اعلام می‌شود.

وی بیان کرد: در عفوهای معیاری دایره شمول بسیار وسیع‌تر است. این عفو معیاری با همه عفوهای معیاری که بعد انقلاب بود فرق دارد که شامل متهمان هم می‌شود.

معاون قضایی قوه قضاییه گفت: این عفو شامل محکومان و متهمان حوادث اخیر است. در قسمت اول تخفیف مجازات نداریم یعنی پرونده مختومه می‌شود. روز گذشته بعد از موافقت مقام معظم رهبری، نامه‌ای به روسای دادگستری‌های سراسر کشور، سازمان قضایی نیروهای مسلح و سازمان زندان‌های سراسر کشور تنظیم و اعلام کردیم کارگروهی تشکیل دهند و با این معیارهایی که اعلام شد تطبیق دهند. هر روز تا پایان وقت اداری موظف هستند افراد را به تفکیک اعلام کنند و ظرف ۱۵ روز مکلف هستند نتیجه نهایی را به ما اعلام کنند. احتمالا تا پایان بهمن بتوانیم به طور رسمی اعلام کنیم که این عفو شامل چه تعدادی از محکومان شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه