اخبار داغ

در نشست خبری «هفت بهار نارنج» مطرح شد؛

به خاطر استاد نصیریان این فیلم ساخته شد

به خاطر استاد نصیریان این فیلم ساخته شد
نشست مطبوعاتیِ فیلم سینمایی «هفت بهار نارنج» امروز دوشنبه ۱۷ بهمن در سانس اول برای اصحاب رسانه در سینمای رسانه با حضور عوامل فیلم برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نشست مطبوعاتی فیلم سینمایی «هفت بهار نارنج» امروز دوشنبه ۱۷ بهمن در سانس اول برای اصحاب رسانه و جامعه منتقدان در سینمای رسانه (پردیس سینمایی ملت) با حضور عوامل فیلم برگزار شد.

در نشست خبری فیلم سینمایی «هفت بهار نارنج»، فرشاد گل‌سفیدی (کارگردان)، پیام آزادی (آهنگساز)، زهره سیه‌پوش (چهره‌پرداز)، حسین مشعلی و امید محمدی‌پور (صداگذاران) حضور دارند.


در ابتدای این جلسه فرشاد گل‌ سفیدی کارگردان هفت بهار نارنج گفت: زمانی که ساخت این فیلم به من پیشنهاد شد، مخالفت کردم. چراکه دوست داشتم مدیرفیلمبرداری بمانم. همچنان هستم و خواهم ماند. بعد از این فیلم هم همچنان همین نظر را دارم مگر اینکه قصه یک فیلم سر ذوقم بیاورد.
ژانر فیلم را خیلی دوست داشتم ملودرام عاشقانه‌ است‌.
وی درباره اینکه چرا تصمیم دارد به حرفه فیملبرداری باز گردد ادامه داد: ساخت این پروژه من را اذیت کرد زیرا در ابتدا قرار بود من کارگردان و فیلمبردار باشم در حالی که روز پنجم فیلمبرداری متوجه شدم از پول و سرمایه خبری نیست. یعنی سرمایه‌گذار ماجرا را کنسل کرد و من دو راه داشتم که یا فیلم را بسازم یا دیگر ادامه ندهم. شرایط مالی سختی داشتیم و من به خاطر استاد علی نصیریان پروژه را ادامه دادم.

اهنگساز «هفت بهار نارنج» بیان کرد: این فیلم، سه الی ۴ ماه طول کشید. من در ابتدا فیلم را دیدم و دوست داشتم و پس از آن‌، ضبط موسیقی را آغاز کردیم. برای موسیقی فیلم، از کمانچه و سه‌تار هم استفاده کردیم. همچنین که انتخاب ترانه‌های قدیمی هم به عهده بنده بود.
حسین مشعلی یکی از صداگذاران فیلم توضیح داد: فیلم به دلیل اینکه لوکیشن‌های محدود دارد، صداگذاری بسیار دشواری داشت. برخلاف اینکه خیلی‌ها شاید متوجه سختی آن نشوند. ما در روند فیلم، ماجرا را به گونه‌ای پیش بردیم که کاراکتر اصلی خیلی با رادیو ارتباط بگیرد. یعنی صداها و حرف‌هایی که دوست داشت بشنود را از رادیو می‌شنوید. ما تلاش کردیم کاراکتر با «صداها» مرز بین بودن و نبودن را تجربه کند.
گل سفیدی کارگردان در ادامه گفت:
آقای شمس توی فیلم، از آقای شمس لنگرودی گرفته نشده. این فیلم بخشی از قصه زندگی آقای نصیریان است و ایشان تا پایان عمر از همسرشان مراقبت کردند.
کارگردان در ادامه اظهار کرد: علی نصیریان در ۸۳ دقیقه، یک تنه کل فیلم را پیش می‌برد. روند تولید سخت بود و ایشان در تمام کار همراه ما بود. از نظر من باید فیلمنامه‌هایی نوشته شود که بتوان از پیشکسوتان استفاده کرد.
کارگردان فیلم در پاسخ به این سوال که چقدر از مشاوره‌های پزشکی در داستان فیلم کمک گرفته‌اند بیان‌ داشت: من در یک ماه پیش تولید درباره مرگ نباتی با چند پزشک مشورت گرفتیم و همه چیز زیر نظر و دقیق انجام شد.
این کارگردان در پاسخ به اینکه چرا این قصه را در مدیوم فیلم کوتاه نساخته‌اید، تشریح کرد: من فکر می‌کنم فیلمی درست است که تماشاچی مدام رو صندلی سینما تکان نخورد. فیلم خسته‌کننده نبود و ریتم کندی هم نداشت. در واقع ابتدا و انتهای درستی داشت. اگر قرار بود این فیلم کوتاه شود، حتما فیلم کوتاه می‌ساختم اما این فیلم بلند است.
کارگردان فیلم در جواب به اینکه چرا تهیه‌کننده در نشست خبری حضور ندارد، گفت: با شناختی که از محمد کمالی‌پور دارم، می‌دانم که ایشان اهل تحریم کردن نیست و دلیل حضور نداشتنشان به این دلیل است که درگیر ساخت فیلمی هستند و شرایط برای حضورشان مهیا نشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه