اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

بخش‌های گسترده‌ای از عین‌العرب آزاد شد

بخش‌های گسترده‌ای از عین‌العرب آزاد شد
نیروهای دفاع مردمی کُرد در چند روز اخیر توانسته‌اند بخش‌های گسترده‌ای از شهر "عین العرب" سوریه (کوبانی) را از تروریست‌های داعش بازپس بگیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از العالم، عناصر گروهک تروریستی داعش 16 سپتامبر گذشته به شهر مرزی عین العرب سوریه یورش بردند و پس از چند هفته درگیری توانستند بیش از نیمی از این شهر را به تصرف خود درآورند، اما با مقاومت کردها، پیشروی تروریست ها در این شهر در ماه نوامبر متوقف شد و نیروهای کرد توانستند ابتکار عمل را در درگیری با تروریست ها به دست گیرند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, العالم,

"رامی عبدالرحمان" مدیر موسسه موسوم به "دیدبان حقوق بشر سوریه" در این خصوص به خبرگزاری فرانسه، گفت: بیش از 60 درصد شهر عین العرب هم اکنون در کنترل نیروهای کُرد قرار دارد و تروریست های داعش از مناطق دیگری نیز عقب نشینی کرده اند، اما به علت بمب گذاری گسترده، کردها هنوز وارد این مناطق نشده اند.

,

"مصطفی عبدی" روزنامه نگار کُرد نیز که اوضاع شهر عین العرب را از نزدیک پی گیری می کند، به خبرگزاری فرانسه، گفت: پیشروی نیروهای مردمی کرد به سمت شرق عین العرب بسیار گسترده بوده و تروریست های داعش از منطقه ای در شمال شرق عین العرب که پیشتر به مربع امنیتی نیروهای دفاع مردمی و دولت محلی، معروف بود، به طور کامل عقب نشینی کرده اند و منطقه جنوبی و مرکز فرهنگی و مدارس منطقه شرق عین العرب نیز در سیطره کامل کردها قرار دارد.

,

وی افزود: دو روز پیش نیز نیروهای کرد توانستند ساختمان تخریب شده شهرداری عین العرب را از دست تروریست ها خارج کنند.

,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه