logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

مدودف:

جنگ در اوکراین با پیروزی به پایان خواهد رسید

جنگ در اوکراین با پیروزی به پایان خواهد رسید
معاون شورای امنیت ملی روسیه با تاکید بر لزوم رفع تهدیدها علیه مرزهای روسیه، گفت: جنگ در اوکراین با پیروزی به پایان خواهد رسید یا ممکن است با توافق هم باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «دیمیتری مدودف» معاون شورای امنیت ملی روسیه امروز (جمعه) در سالگرد آغاز عملیات نظامی ویژه این کشور در منطقه دونباس، بر پیروزی مسکو در جنگ با اوکراین تاکید کرد.

مدودف ضمن تاکید بر لزوم رفع تهدیدها علیه مرزهای روسیه، گفت: «جنگ در اوکراین با پیروزی به پایان خواهد رسید یا ممکن است با توافق هم باشد. ما باید تا آنجا که ممکن است تهدیدها را از کشورمان دور کنیم، حتی اگر لازم باشد تا مرزهای لهستان پیش برویم».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی با بیان اینکه نمی‌توان اجازه شروع یک جنگ جهانی جدید را داد، اظهار داشت: «بنابراین دستیابی به تمام اهداف عملیات نظامی ویژه مهم است. همه ما می‌خواهیم هر چه زودتر به پیروزی برسیم و سرزمین‌های خود را باز گردانیم و از مردم خود که در طول سال‌ها نسل‌کشی و بمباران رنج کشیده‌اند، محافظت کنیم».

رئیس جمهور سابق روسیه ضمن تاکید بر لزوم ریشه‌کن شدن  نئونازیسم، توضیح داد: «تا مجبور نشویم در آینده برای شکار بقایای آنها در جنگل‌های روسیه وقت تلف کنیم و جهان به آرامشی که مدت‌ها انتظارش را می‌کشد، برسد».

طبق این گزارش، مدودف با تقدیر از ارتش روسیه در جنگ با اوکراین، گفت: «سربازان ما نظم، صلح و عدالت را به سرزمین ما بازگردانده‌اند و در حال نابودی ریشه‌های نئونازیسم هستند، آنها قهرمان هستند».

پیش از این نیز «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در پیام تبریک روز مدافعان میهن به کهنه‌سربازان جنگ، با بیان اینکه مسکو بیش از گذشته به تقویت توان دفاعی خود می‌پردازد، بر تقویت شبکه سه‌گانه اتمی این کشور تاکید کرده بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه