logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

نماینده فلسطین:

زمان برای فرار اسرائیل از مجازات به پایان رسید

زمان برای فرار اسرائیل از مجازات به پایان رسید
ریاض منصور سفیر دائم فلسطین در سازمان ملل متحد دوشنبه شب گفت که زمان برای پایان بخشیدن به فرار اسرائیل فرا رسیده است و باید برای تنبیه این رژیم تصمیمات ملموس و گام های عملی برداشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ریاض منصور سفیر دائم فلسطین در سازمان ملل متحد دوشنبه شب گفت که زمان برای پایان بخشیدن به فرار اسرائیل فرا رسیده است و باید برای تنبیه این رژیم تصمیمات ملموس و گام های عملی برداشت.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری "سما" فلسطین، این سخنان در سه نامه جداگانه منصور به آنتونیوگوترش دبیرکل سازمان ملل متحد، رئیس دوره‌ای شورای امنیت (کشور مالت) و رئیس مجمع عمومی سازمان ملل متحد آمده است.

نماینده فلسطین همچنین خواستار حمایت از ملت این کشور براساس حقوق بین المللی از جمله حقوق بشر و در راستای اجرای قطعنامه‌های سازمان ملل متحد مانند قطعنامه ۹۰۴ شورای امنیت شد.

در قطعنامه ۹۰۴ شورای امنیت سازمان ملل بر حمایت از فلسطین و خلع سلاح شهرکنشینان صهیونیست تاکید شده است.

منصور با بیان این که حمله تروریستی شهرک نشینان صهیونیست به اوج رسیده و آنها به غیر نظامیان فلسطینی حمله می کنند و موجب کشته و زخمی شدن شمار زیادی از آنها شده‌اند، افزود: علاوه بر این اقدامات، صهیونیست‌ها املاک فلسطینی‌ها را در مناطق مختلف فلسطین و در نزدیکی نابلس تخریب می کنند، بطوری که این شهرک نشینان دستکم ۳۰۰ حمله به این مناطق انجام داده‌اند.

وی به شهادت سامح اقطیش جوان ۳۷ ساله با گلوله صهیونیست‌ها و نیز زخمی شدن ۱۰۰ فلسطینی دیگر که وضعیت جسمانی برخی از آنها وخیم گزارش می شود، اشاره کرد و گفت که از از آغاز سال جدید میلادی تاکنون ۶۵ فلسطینی از جمله ۱۳ کودک و ۴ سالخورده شهید شدند.

منصور از شورای امنیت، مجمع عمومی سازمان ملل متحد و کشورهای جهان خواست که چه بصورت فردی و چه گروهی به تعهدات حقوقی، انسانی و اخلاقی بین المللی خود برای تضمین دفاع از مردم بی دفاع فلسطین و در سایه اشغالگری غیر قانونی و نظام نژادپرست اسرائیل متعهد باشند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه