logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

رئیس جمهور:

جیره بندی آب در بوشهر تمام شد / هر مشکلی وجود داشته باشد قابل حل است

جیره بندی آب در بوشهر تمام شد / هر مشکلی وجود داشته باشد قابل حل است
رئیس جمهور گفت: تا به امروز آب بوشهر به صورت جیره بندی بوده، اما از این لحظه جیره بندی آب در بوشهر به پایان رسیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز در آئین افتتاح طرح‌های صنعت آب و برق استان بوشهر اظهار کرد: خواسته مردم بوشهر در سفر محقق شده، در سفر قبل این سوال بود مردمی که در کنار دریا زندگی کنند چرا باید تشنه باشند.


وی با بیان اینکه در حوزه آب کار بزرگی انجام شده گفت: این آب شیرین کن بخش قابل توجهی از مشکل بوشهر را حل می‌کند و در ادامه با اصلاح مشکل زیر بنایی مشکل آب بوشهر حل می‌شود.


رئیس جمهور اضافه کرد: با افتتاح آبشیرین کن مپنا بخش قابل توجهی از چالش مشکل آبی بوشهر حل می‌شود و حق مردم می‌باشد تا آب مورد نیازشان از طریق دریا تامین شود.


وی تصریح کرد: طرح انتقال آبرسانی سیراف-جم یک پروژه بزرگ و قابل تقدیر می‌باشد و کار چند ساله را جوانان ما در چند ماه به سرانجام رساندند.


رییس جمهور با بیان اینکه اقدامات گروه مپنا مایه افتخار ما محسوب می‌شود، گفت: کار‌های آب و برق و جلوگیری از تنش‌های آب و برق رسانی از اولویت‌های مهم دولت است.


رئیسی با اشاره به اینکه رفع مشکل آبرسانی و برق رسانی از وظایف دولت محسوب می‌شود، افزود: جیره بندی آب در شان مردمی که در کنار دریا زندگی می‌کنند نیست و امروز با اقدامات انجام شده توانستیم بخش قابل توجهی از مشکلات آبی بوشهر را حل نماییم. تا به امروز آب بوشهر به صورت جیره بندی بوده، اما از این لحظه جیره بندی آب در بوشهر به پایان رسیده است.


وی تصریح کرد: این اقدامات نشان می‌دهد بنا بر فرمایش رهبر معظم انقلاب هر مشکلی وجود داشته باشد قابل حل است.


رئیس جمهور عنوان کرد: امروز در پروژه‌های سد ساز و آبی بوشهر 15 میلیارد دلار هزینه شده است و در ادامه توجه به زیرساخت‌های این استان در دستور کار دولت قرار دارد.


وی گفت: استان بوشهر ظرفیت‌های فراوانی دارد و اگر اقتصاد دریا فعال شود بخش عظیمی از تولید ناخالص ما حل خواهد شد.


رئیس جمهور با بیان اینکه یک رای داریم و یک عهد داریم گفت: با رای دادن کار پایان نمی‌یابد و عهد داریم به وظایف خود عمل کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه