logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

گلایه معاون وزیر از رواج بی اخلاق در انتخابات؛

پولادگر: در شب انتخابات پرونده های زیادی رو می‌شود/ از این همه بی اخلاقی زجر می‌کشیم

پولادگر: در شب انتخابات پرونده های زیادی رو می‌شود/ از این همه بی اخلاقی زجر می‌کشیم
معاون وزیر ورزش در پایان مجمع انتخاباتی هاکی درباره انتخابات فدراسیون های ورزشی صحبت کرد و گفت: در شب انتخابات پرونده های زیادی رو می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجمع انتخاباتی فدراسیون هاکی امروز برگزار شد و در پایان بهرام قدیمی رئیس فدراسیون با کسب حداکثر آرا برای 4 سال آینده در صندلی خود باقی ماند.

محمد پولادگر معاون وزیر ورزش و جوانان در پایان مجمع هاکی اظهار داشت: تعداد رای اعضای مجمع فدراسیون هاکی رای به بهرام قدیمی داده‌اند با توجه به اینکه روی یک دوره هم رئیس فدراسیون بوده، قابل توجه است و اینکه یک نفر بتواند برای دوره دوم این تعداد رای بگیرد و نقطه امیدی خواهد بود. امیدواریم این نکته باعث شود که شاهد وفاق و همدلی برای توسعه هاکی در ایران باشیم.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات فدراسیون های ورزشی گفت: ما الان در دوره انتخابات ها هستیم و در ۴ سال پیش اتفاقاتی رخ داده که اکنون مجبوریم همه مجامع انتخاباتی را برگزار کنیم. تلاشمان این است که انتخابات ها را به خوبی در زمان مقرر برگزار کنیم متاسفانه یک فضایی پیش آمده که می‌خواهم دردودل کنم.

پولاگر درباره حواشی و حرف و حیث هایی که پیرامون انتخابات مطرح می شود گفت: پیروان دین اخلاق هستیم و معجزه پیامبر بین ما باقی مانده. در همه جای قرآن به ما تکلیف شده که مسلمین باید از کثرت ظن و گمان پرهیز کنیم و کنکاش نکنیم. این صحبت‌ها متداول شده و غیبت مثال کریهی در پیشگاه خداوند دارد؛ مثل خوردن گوشت برادر مرده. لطفاً این اصول اخلاقی و انسانی را رعایت کنیم. باب غیبت و تهمت این روزها باز شده و در شب انتخابات پرونده های زیادی رو می‌شود؛ خب اجازه دفاع به افراد بدهیم. از این همه بی اخلاقی و بی تقوایی داریم، زجر می‌کشیم. از این همه حرف‌های بی‌اساس به ستوه آمده‌ایم در حالی که نهادهای نظارتی داریم که آن‌ها مسئول رسیدگی به افراد هستند.

معاون وزیر در پایان تاکید کرد: امیدوار به راه‌اندازی زمین چمن هاکی هستیم که مسیر توسعه تا المپیک این رشته با همت قدیمی پیش برود. در سالنی خوب بوده‌ایم اما در چمن حرفی برای گفتن نداریم که امیدواریم شاهد درخشش قهرمانان ارزشمند هاکی در جهان باشیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه