logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

مبلغ قرارداد سرمربی را نمی‌توانم بگویم؛

تایید حضور دستیار خارجی در کادر قلعه‌نویی/ تاج: برکناری ممبینی از فدراسیون فوتبال صحیح نیست

تایید حضور دستیار خارجی در کادر قلعه‌نویی/ تاج: برکناری ممبینی از فدراسیون فوتبال صحیح نیست
رئیس فدراسیون فوتبال به ارائه توضیحاتی درباره انتخاب سرمربی تیم ملی پرداخت و گفت: با سانچس دو اختلاف جدی داشتیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در پایان مراسم برترین‌های سال فوتسال ایران در جمع خبرنگاران حضور پیدا کرد و اظهار داشت: خدا را شکر مراسم خوبی برگزار شد و برترین‌های فوتسال در دو بخش آقایان و بانوان انتخاب شدند. این رسم و سنت خوبی است که قدیمی‌های فوتسال آن را آغاز کردند و از این بابت خوشحال هستم.

وی درمورد انتخاب سرمربی تیم ملی فوتبال خاطرنشان کرد: از ابتدا هم گفتیم که نیت ما و گزینه‌های فدراسیون هم داخلی است و هم خارجی. دوستان با سانچز مذاکره کردند. او گزینه‌ای بود که از نظر ما قابل قبول بود و پولش را می‌توانستیم از طریق قطر پرداخت کنیم، اما او دو اختلاف جدی با فدراسیون فوتبال داشت؛ یکی بحث قرارداد 4 ساله بود که ما نمی‌خواستیم مدت قرارداد وی اینقدر باشد و می‌خواستیم تا پایان جام ملت‌ها با او قرارداد امضا کنیم. موضوع دوم هم بحث اعداد و ارقام بود. همزمان که با سانچز مذاکره کردیم با قلعه‌نویی هم صحبت می‌کردیم. اینگونه نبود که چون با سانچز به توافق نرسیدیم، قلعه‌نویی را انتخاب کنیم. به نظر من انتخاب خیلی خوبی است.

رئیس فدراسیون فوتبال درخصوص اینکه قلعه‌نویی از حضور در تیم ملی انصراف داده بود، تصریح کرد: تصور می‌کردند که فدراسیون می‌توانست روند بهتری داشته باشد، اما ما هم بارها اعلام کرده بودیم که نمی‌خواستیم کسی ناراحت شود. ما باید بهترین گزینه را انتخاب می‌کردیم. قلعه‌نویی چهره شناخته شده‌ای است و نتایج بسیار خوبی در لیگ برتر داشته است. او سابقه حضور در تیم ملی را هم دارد. ضمن احترام به کسانی که نتوانستیم از آنها استفاده کنیم، فکر می‌کنم قلعه‌نویی بتواند با کمک فدراسیون، باشگاه‌ها و رسانه‌ها و بازیکنان بتواند به تیم ملی کمک کند.

تاج درمورد مبلغ قرارداد قلعه‌نویی، عنوان کرد: اعداد و ارقام را من نمی‌توانم اعلام کنم، اما به هر حال مبلغ مربیان داخلی کمتر از خارجی‌ها است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مراسم معارفه قلعه‌نویی فردا برگزار خواهد شد یا خیر، گفت: من خودم حضور ندارم، اما امروز به صورت تصویری با وی صحبت کردم. حدود دو ساعت در حضور محصص و نبی و ... با قلعه‌نویی صحبت کردیم. قلعه‌نویی برنامه‌اش را به ما توضیح داد و من خیلی خوشحال شدم که وی برنامه‌ای مدون و خوبی برای اداره تیم ملی دارد. این نشان می‌دهد که وی روی این موضوع کار کرده است و درمورد پوست‌اندازی و آینده تیم ملی صحبت شد.

رئیس فدراسیون فوتبال درخصوص اینکه آیا قلعه‌نویی از دستیاران خارجی هم در تیم ملی استفاده خواهد کرد یا خیر، اظهار داشت: بله؛ یک دستیار خارجی در کادر فنی تیم ملی حضور خواهد داشت. این موضوع در حال رایزنی است. دستیاران ایرانی وی هم معرفی شده است. قلعه‌نویی خودش درمورد برنامه‌ها و دستیارانش صحبت خواهد کرد.

تاج درمورد مجمع فدراسیون فوتبال و موضوع حذف بند عزل رئیس فدراسیون از طریق اعضای هیأت رئیسه، تصریح کرد: اینگونه نیست؛ برخی از بندها تغییراتی داشته است. هر سال AFC و فیفا هم همین کار را می‌کنند. هر سال اصلاحاتی صورت می‌گیرد. فدراسیون فوتبال هم سال‌ها بود که بندهای اساسنامه را تغییر نداده بود.

وی درخصوص آخرین شرایط ورود VAR اظهار داشت: قولی که فدراسیون فوتبال داده بود این بود که VAR باید واقعاً اجرایی شود و خدا را شکر این کار در حال انجام است. حدود 10-12 نفر درحال آموزش هستند. قطری‌ها برای آموزش به ما کمک کردند و فیفا هم همکاری‌های داشته است. پس از آن هم آموزش داوران آغاز خواهد شد. این پروسه کمی وقت‌گیر است.

رئیس فدراسیون فوتبال درمورد برکناری ممبینی، دبیرکل فدراسیون فوتبال، در پاسخ به دانا تصریح کرد: اصلاً چنین چیزی وجود ندارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه