logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

کاهش محسوس دما در نقاط مختلف کشور/ ورود سامانه بارشی اوایل هفته آینده

کاهش محسوس دما در نقاط مختلف کشور/ ورود سامانه بارشی اوایل هفته آینده
رئیس مرکز پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن اشاره به کاهش محسوس دما در نقاط مختلف کشور از ورود سامانه بارشی از بعد از ظهر شنبه (۵ فروردین ماه) خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادق ضیاییان در مورد وضعیت جوی کشورافزود: در دومین روز از سال جدید با بیان اینکه فعالیت سامانه بارشی امروز (۲ فروردین) در بیشتر مناطق کشور ادامه دارد. بیشینه بارش امروز در استان‌های ساحلی خزر ارتفاعات و دامنه های شمالی و جنوبی امتداد البرز شرق و جنوب شرق پیش‌بینی می‌شود. این سامانه پنجشنبه (۳ فروردین ماه) در شرق و بخش‌هایی از شمال شرق و جنوب شرق فعال خواهد بود و به‌تدریج از اواخر وقت از شرق کشور خارج می‌شود.

وی با بیان اینکه از بعد از ظهر جمعه (۴ فروردین ماه) در بخش‌هایی از شمال غرب بارش پراکنده رخ می‌دهد، افزود:  در سایر مناطق کشور جوی پایدار حاکم است و  بعد از ظهر شنبه (۵ فروردین ماه) با ورود سامانه جدیدی از سمت غرب بارش در بخش‌هایی از غرب، مرکز و دامنه‌های زاگرس شمالی و البرز غربی شروع می‌شود.

ورود سامانه بارشی اوایل هفته آینده

ضیاییان ادامه داد:  فعالیت سامانه بارشی یکشنبه (۶ فروردین‌ماه) تشدید می‌شود و گستره آن استان‌های واقع در نیمه غربی کشور همچنین ارتفاعات جنوب شرق را فرا می‌گیرد. طی این پنج روز بارش به شکل رگبار باران گاهی با رعدوبرق و وزش باد شدید ،موقت در ارتفاعات و نقاط سردسیر به شکل برف و در مناطق مستعد با ریزش تگرگ همراه است.

کاهش محسوس دما در نقاط مختلف کشور

رئیس مرکز پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با تاکید بر اینکه امروز (۲ فروردین ماه) در نیمه غربی کشور، مرکز و استان‌های واقع در دامنه‌های البرز و روزهای چهارشنبه و پنجشنبه (۲ و ۳ فروردین ماه) در نواحی شرق و شمال شرق کاهش محسوس دما پیش‌بینی می‌شود، گفت:  از امروز تا پنجشنبه (۲ تا ۳ فروردین ماه) در نیمه شرقی، مرکز، جنوب و استان های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و یکشنبه (۶ فروردین ماه) در جنوب غرب افزایش سرعت وزش باد و در مناطق مستعد گردوخاک و کاهش دید افقی انتظار می رود.

ضیاییان تاکید کرد: دریای خزر امروز و خلیج فارس تنگه هرمز و دریای عمان از امروز تا جمعه مواج پیش‌بینی می‌شود.

وی در مورد شرایط جوی تهران نیز با تاکید بر اینکه دمای هوای تهران برای سوم فروردین‌ماه بین ۱۶ تا ۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود که آسمان تهران نیمه ابری گاهی با وزش باد خواهد بود و برای روز جمعه (۴ فروردین ماه) نیز دمای تهران ۱۸ تا ۹ درجه سانتیگراد با آسمانی صاف تا قسمتی ابری پیش بینی می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه