logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

با اعلام رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا؛

مهم‌ترین عامل تصادفات جاده‌ای در نوروز؛ خستگی در جاده‌های کفی

مهم‌ترین عامل تصادفات جاده‌ای در نوروز؛ خستگی در جاده‌های کفی
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا به تشریح علل اصلی تصادفات منجر به فوت یا مصدومیت در ایام نوروز پرداخت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ احمد شیرانی، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا نیز با اشاره به استان‌هایی که در ایام نوروز بیشترین تصادفات رانندگی مرگبار در آنها رخ داده، گفت: برخلاف تصور رایجی که برخی جاده‌های کوهستانی و پرپیچ و خم را جزو جاده‌های مرگبار می‌دانند، باید بگویم که آمارها نشان می‌دهد که بیشترین تصادفات فوتی در جاده‌های هموار و اصطلاحا کفی رخ داده است. البته رانندگی در جاده‌های کوهستانی و پرپیچ و خم نیزنیازمند مهارت بالایی است، اما موضوع این است که برخی تصور می‌کنند رانندگی در جاده‌های کفی کار آسانی است و از این رو دقت کمتری در حین رانندگی به خرج می‌دهد. از طرف دیگر ممکن است طولانی بودن جاده و یکنواخت بودن آن سبب شود تا از دقت و حساسیت راننده در حین رانندگی کاسته شده یا راننده دچار خستگی و خواب آلودگی شود.

او افزود: بیشترین تصادفات در جاده‌های جنوبی و مرکزی کشور رخ داده است. به همین دلیل نیز درخواست ما از رانندگان این است که هنگام رانندگی در چنین جاده‌هایی با دقت کافی رانندگی کرده و حتما به ازای هر دو ساعت رانندگی با توقف در حاشیه امن مسیر، حداقل ۱۵ دقیقه استراحت کرده و سپس ادامه مسیر دهند.

آمارهای پزشکی قانونی ازجانباختگان تصادفات رانندگی در نوروز ۱۴۰۱ حاکی از آن است که در نوروز این سال، استان سیستان و بلوچستان با ۱۲۴ مورد فوتی، بیشترین جانباخته حوادث رانندگی را به خود اختصاص داده است. پس از آن استان فارس با ۹۴ مورد فوتی در جایگاه بعدی قرار دارد. کرمان با ۹۲ و خراسان رضوی با ۷۹ مورد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

استان‌هایی مانند اردبیل، البرز، کردستان، کرمانشاه، مازندران که دارای جاده‌های کوهستانی هستند در طرح نوروزی سال ۱۴۰۱، به ترتیب، ۸، ۱۵، ۲۳، ۲۳ و ۲۳ مورد فوتی داشتند. کمترین جانباخته نیز مربوط به استان چهارمحال و بختیاری با پنج مورد فوتی بوده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه