اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

ماهی قرمزها را در آب‌های آزاد رها نکنید

ماهی قرمزها را در آب‌های آزاد رها نکنید
با پایان تعطیلات نوروزی و مخصوصا امروز سیزدهم فروردین (سیزده بدر) برخی افراد تمایل دارند که ماهی‌ قرمز شب عید خود را در طبیعت رها کنند. اقدامی که سالهاست کارشناسان محیط زیستی، شیلاتی و دامپزشکی در مورد عواقب آن هشدار می‌دهند و به مردم توصیه می‌کنند که این ماهی‌ها را در آب‌های آزاد رها نکنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با پایان تعطیلات نوروزی و مخصوصا امروز سیزدهم فروردین (سیزده بدر) برخی افراد تمایل دارند که ماهی‌ قرمز شب عید خود را در طبیعت رها کنند. اقدامی که سالهاست کارشناسان محیط زیستی، شیلاتی و دامپزشکی در مورد عواقب آن هشدار می‌دهند و به مردم توصیه می‌کنند که این ماهی‌ها را در آب‌های آزاد رها نکنند.

چند توصیه کارشناسان شیلاتی و دامپزشکی در خصوص رهاسازی ماهی قرمزها در ادامه آمده است:

* ماهی قرمز شب عید نباید به هیچ عنوان در رودخانه‌ها، منابع آب‌های طبیعی، تالاب‌ها، دریاچه‌ها و سدها رها شوند. زیرا هر گونه‌ای که به جای جدیدی وارد شود برای گونه‌های بومی آن منطقه از لحاظ بیماری و رقابت غذایی تهدید به حساب می‌آیند.

* ماهی قرمز یک گونه غیر بومی در کشور است که در صورت ورود به منابع آبی از طریق تغذیه از تخم ماهی های دیگر، تبدیل به گونه مهاجم شده و علاوه بر تشدید رقابت های تغذیه ای با ماهی‌های بومی باعث انتقال بیماری‌ها، کاهش کیفیت آب و تخریب زیستگاه‌ها و محیط های آبی طبیعی شده و می‌تواند برای جمعیت سایر گونه‌ها خطرناک و بحرانی باشد.

*پیشنهاد می‌شود مردم ماهی قرمز شب عید خود را یا در آکواریوم و حوضچه‌های خانگی رها کنند یا در مراکزی که شهرداری برای جمع آوری آنها تعیین می‌کند، این رهاسازی صورت گیرد.

* باید با فرهنگ سازی و آگاهی دهی، حساسیت شهروندان را به این تهدید افزایش داد تا عموم شهروندان از رها سازی ماهی قرمز در طبیعت و منابع آبی منطقه خودداری کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه