logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

توصیف سرمربی تیم ملی ووشو زنان از شرایط تیم

طهماسبی: ووشو همیشه پرچم‌دار بوده/ نزدیکی فاصله اصلی ها با سایرین اتفاق خوبی است

طهماسبی: ووشو همیشه پرچم‌دار بوده/ نزدیکی فاصله اصلی ها با سایرین اتفاق خوبی است
سرمربی تیم ملی ووشو زنان گفت: احساس خوبی به تیم دارم و نزدیک شدن فاصله نفرات اول و اصلی ووشو با سایر ورزشکاران را اتفاق خوبی می‌دانم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش روابط عمومی فدراسیون ووشو، راضیه طهماسبی سرمربی تیم ملی ووشو زنان با اشاره به برگزاری نخستین رقابت انتخابی درون اردویی تیم ملی ووشو بانوان پیش از آغاز سال جدید، اظهار داشت: انتظار عملکرد بهتر و متفاوت‌تری از سوی برخی نفرات داشتم؛ به ویژه نفراتی که پیش از لغو شدن بازی‌های آسیایی در اردوی تیم ملی حاضر بودند. قطعا دلیل این اتفاق، تعویق بازی‌های آسیایی است زیرا بازیکنان از دوران اوج خود دور شدند و مجددا باید تلاش کنند به آن شرایط آمادگی برسند.

وی ادامه داد: اتفاق مثبتی هم در این رقابت انتخابی رخ داد و ما شاهد رشد و عملکرد خوب تعدادی از سانداکارانی بودم که در اردوهای تیم ملی حضور نداشتند. این بدان معناست که بازیکنان تلاش زیادی برای رسیدن به سطح اول ووشو و تیم ملی کرده‌اند. احساس می‌کنم برخی از این نفرات به ویژه در اوزان سنگین، می‌توانند حرف‌های زیادی برای گفتن در جهان داشته باشند.

سرمربی تیم ملی ووشو زنان گفت: دومین مرحله انتخابی درون اردویی، ۱۲ اردیبهشت برگزار می‌‎شود و باید منتظر نتیجه این رقابت بمانیم تا ترکیب تیم ملی مشخص شود. در کل احساس خوبی نسبت به ووشو زنان دارم و نزدیک شدن فاصله نفرات اول و اصلی ووشو را با سایر ورزشکاران را اتفاق خوبی می‌دانم.

وی گفت: این مسابقات انتخابی برای مشخص شدن ترکیب تیم ملی ووشو جهت اعزام به پیکارهای جهانی و بازی‌های آسیایی است. در بازی‌های آسیایی دو وزن ۵۲ و ۶۰ کیلوگرم را خواهیم داشت و سایر اوزان مربوط به پیکارهای قهرمانی جهان خواهد بود. با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از سوی فدراسیون، اردوهای آماده سازی تیم‌های ملی اعزامی به بازی‌های آسیایی و جهانی، از اول خردادماه آغاز خواهد شد.

طهماسبی گفت: امیدوارم وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک، حمایت خوبی از ووشو صورت بدهند. این رشته به نگاه و توجه ویژه‌ای نیاز دارد و باید در بالاترین بخش لیست اولویت‌ها قرار بگیرد. فراموش نکنیم زمان کمی تا آغاز بازی‌های آسیایی باقی مانده است و ووشو همواره پرچم‌دار موفقیت و مدال‌آوری کاروان ایران در این رویداد بوده. ورزشکاران این رشته با عملکرد مطلوب‌شان باعث بهبود جایگاه کاروان کشورمان شده‌اند؛ لذا باید توجه ویژه‌ای به ووشو از سوی مسئولان مربوطه صورت پذیرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه