logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

آخرین وضعیت فدراسیون وزنه برداری از زبان رئیس

انوشیروانی: اختلافی در وزنه‌برداری نیست مگر اینکه دوستی بخواهد سلیقه ای عمل کند

انوشیروانی: اختلافی در وزنه‌برداری نیست مگر اینکه دوستی بخواهد سلیقه ای عمل کند
رئیس فدراسیون وزنه برداری گفت:

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سجاد انوشیروانی رئیس فدراسیون وزنه برداری درباره آخرین وضعیت فدراسیون اظهار داشت: ابتدا سال نو را به همه مردم عزیز ایران تبریک گفته و امیدوارم سال خوب همراه با سربلندی، سلامتی، شادی و موفقیت باشد. از همه رسانه‌ها نیز بابت زحماتی که برای اعتلای ورزش کشور می‌کشند ممنون هستم. یک ماه است با افتخار به عنوان خادم و خدمت‌گزار در خدمت جامعه وزنه‌برداری هستیم.

وی افزود: البته از این مدت ۲۰ روز تعطیلات بوده و پس از ۱۰ روز استراحت قبل از عید، از روز گذشته رسما کار خود را در سال جدید شروع کردیم. ۸ ماه است می‌گوییم حال وزنه‌برداری خوب نیست و از دوستان عزیز در وزارت ورزش، معاونت اجرایی ریاست جمهوری، سازمان برنامه و بودجه، مجلس و کمیته ملی المپیک ممنون هستیم که با کمک آن‌ها قدم‌های خیلی خوبی برداشتیم. اعتباراتی را اخذ کرده و منتظر تخصیصش هستیم تا تجهیزاتی را از خارج بگیریم.

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری درمورد شرایط کسب سهمیه المپیک برای این رشته، گفت:  ما ۳ سهمیه در زنان و۳ سهمیه در مردان می‌توانیم داشته باشیم. این مصوبه IOC است. برای آقایان برنامه‌ریزی کرده‌این تا بهترین نفرات را برای این ۳ سهمیه انتخاب کنیم. به کمک کادرفنی برای مسابقات گزینشی در حال برنامه‌ریزی هستیم تا ان‌شاءالله بهترین ترکیب را بفرستیم و بازخوردی که برای المپیک می‌خواهیم در بحث آقایان به دست آوریم. بهترین ۳ نفر را انتخاب می‌کنیم اما در بخش بانوان به دنبال کسب سهمیه هستیم و این ظرفیت را داریم. تلاش می‌کنیم و اردوهای خود را شروع کرده‌ایم‌. ۴_۳ خانم ما شانس دارند و تلاش می‌کنیم تعدادی از شانس‌ها را کسب کنیم. شاید هم نتوانیم سهمیه بگیریم اما دنبال این هستیم اتفاق مهم و تاریخی در بخش بانوان بیفتد.

انوشیروانی درخصوص اینکه مباحثی از داخل فدراسیون شنیده شده که اختلافات خفیفی در این مجموعه وجود دارد و این نگرانی هست تیمی که به این شکل کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند در آینده شکافی بین‌شان ایجاد شود، گفت: هیچ اختلافی نیست. مطابق وظیفه و مسئولیتی که داشتیم، همه ظرفیت‌های وزنه‌برداری را در کنار کاری که هست آوردیم. عشق، علاقه و آرزوی همه ما موفقیت وزنه‌برداری است. همه چیز را هم از وزنه‌برداری داریم. دور هم جمع شده‌ایم تا کمک کنیم. اختلافی نیست و همه چیز خوب پیش می‌رود مگر اینکه یک دوستی سلیقه‌ای نخواهد کار کند.

وی افزود: در کار خود از کمک همه استفاده می‌کنیم. به این شکل هم نیست هر بزرگواری هر جا دلش خواست باشد. شرایط فدراسیون و برنامه‌ریزی‌ها به شکلی است که از بزرگان در جاهای بزرگ استفاده می‌کنیم. از نفرات باتجربه و بدنه جوان در کادرهای فنی استفاده خواهیم کرد که انرژی و انگیزه دارند. سیاست کلی ما حفظ قهرمانان است‌. برای پیشکسوتان نیز ارزش قائل هستیم. در دوره مدیریت ما کوچک‌ترین بی‌احترامی به هیچ بزرگ و قهرمانی نخواهید دید. مطمئن باشید این اتفاق نقطه عطفی در وزنه‌برداری خواهد بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه