logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  2. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  3. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  4. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  5. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  6. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  7. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  8. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  9. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  10. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  11. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  12. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  13. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  14. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  15. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  16. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  17. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  18. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  19. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  20. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است

لاوروف:

جنگ اوکراین مبارزه بر سر نظم بین‌المللی نوین است

جنگ اوکراین مبارزه بر سر نظم بین‌المللی نوین است
سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه گفت: جنگ اوکراین و هر چیزی که در این کشور و اطراف آن اتفاق می‌افتد، بخشی از مبارزه آشکار برای نظم بین‌المللی نوین است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری تاس، وزیر خارجه روسیه در مقاله‌ای با عنوان «روسیه و آمریکای لاتین: مشارکت و همکاری آینده‌نگر» که روز پنجشنبه در وب‌سایت وزارت خارجه این کشور منتشر شد، گفت: روسیه از تصمیم کشورهای آمریکای لاتین برای نپیوستن به تحریم‌های ضد روسی غرب قدردانی می‌کند.

لاوروف در این مقاله نوشت: تصادفی نیست که تلاش‌ها برای کنار گذاشتن دلار آمریکا در تجارت خارجی و ایجاد زیرساخت‌های حمل و نقل، لجستیک، روابط بین بانکی، مالی و اقتصادی که تحت کنترل غرب نباشند، به طور قابل توجهی در سراسر جهان افزایش یافته است. سه چهارم کشورهای سراسر جهان از جمله دوستان آمریکای لاتین ما ترجیح دادند به تحریم‌های ضد روسیه نپیوندند.

به گفته این دیپلمات ارشد روسیه، هر چیزی که در اوکراین و اطراف آن اتفاق می‌افتد، بخشی از مبارزه آشکار برای نظم بین‌المللی نوین است.

لاوروف در ادامه این مقاله افزود: آنچه امروز در خطر است این است که آیا نظم جهانی همان‌گونه که منشور سازمان ملل، برابری حاکمیتی همه کشورها را اعلام می‌کند، واقعاً منصفانه، دموکراتیک و چند مرکزی خواهد بود یا اینکه ایالات متحده و ائتلافی که رهبری آن را بر عهده دارد، به هزینه سایر کشورها و با منابع آنها، در پی تحقق مطامع و اهداف خود خواهند بود.

وی تاکید کرد: این دقیقاً هدف مفهوم نظم مبتنی بر قوانین است. پایتخت‌های غربی می‌خواهند قوانین بین‌الملل و در درجه اول اهداف و اصول منشور سازمان ملل را با قوانینی که هیچ‌کس نمی‌داند چه کسی وضع کرده است، جایگزین کنند.

این دیپلمات ارشد گفت: این حقیقت ساده توسط بسیاری از کشورهایی که (بدون توجه به آمریکا و اهدافش) بر اجرای برنامه‌های ملی خود تمرکز دارند و بیش از همه بر اساس منافع اصلی خود هدایت می‌شوند، درک شده است.

به نوشته خبرگزاری تاس، مقاله لاروف به زبان‌های پرتغالی و اسپانیایی در روزنامه‌ها و مجلات کشورهایی مثل برزیل و مکزیک منتشر شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه