logo
سه‌شنبه 21 مهر 1405 | سه‌شنبه 13 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  2. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  3. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  4. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  5. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  6. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  7. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  8. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  9. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  10. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  11. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  12. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  13. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  14. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  15. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  16. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  17. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  18. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  19. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  20. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است

مشاور وزیر علوم خبر داد

کمک 15 میلیارد تومانی خیرین برای تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی

کمک 15 میلیارد تومانی خیرین برای تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی
مشاور وزیر علوم و دبیر ستاد خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از کمک 15 میلیارد تومانی خیرین برای ارتقای خوابگاه‌های درجه 5 وزارت علوم خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصطفی زمانیان مشاور وزیر علوم و دبیر ستاد خیرین وزارت علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به برگزاری شستی با حضور محمدعلی زلفی، گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری و جمعی از خیرین و رؤسای دانشگاه‌ها در هفته جاری، گفت: در این نشست گزارشی از آخرین وضعیت خوابگاه‌های درجه ۵ دانشگاه‌های مختلف کشور ارائه شد که بنا داریم، بتوانیم با برآورد نزدیک به ۱۲۰ میلیارد تومان معضل خوابگاه‌ها را حل و کیفیت‌شان را ارتقاء دهیم. 

زمانیان اضافه کرد: براساس طرح چهل سی حدودا نزدیک به ۳۵-۳۴ میلیارد تومان مورد نیاز بود تا بتوانیم منابع خیرین را پای کار بیاوریم. از این مبلغ به همت خیرین حدوداً ۱۵ میلیارد تومان از ۳۰ میلیارد تومان جمع‌آوری شد، براین اساس این مبلغ ۵۰ درصد از منابع مورد نیاز سهم خیرین برای ارتقای تمام خوابگاه‌های درجه ۵ وزارت علوم است. 

مشاور وزیر علوم ادامه داد: سال گذشته مبلغ ۹۷ میلیارد تومان بابت حق مشارکت وزارت علوم در طرح‌های پنجاه پنجاه که مربوط به ساخت دانشکده‌ها و دانشگاه‌ها است تسویه شد. درواقع تمام بدهی‌های وزارت علوم در طرح‌های پنجاه پنجاه براساس میزان مشارکت خیرین تسویه شد. در همه پروژه‌های خیرساز ما آورده‌های وزارت علوم و آورده‌های خیرین به یک اندازه است که عدد خوبی است و این کار به همت ستاد خیرین و معاونت اداری مالی انجام شده است. 

دبیر ستاد خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یادآور شد: در سال جدید وزارت علوم مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل یا اجرای پروژه‌های ساخت مشارکتی پنجاه پنجاه با کمک خیرین منابع اختصاص داده که این پول کاملاً نقد است و در صورتی که خیرین بتوانند در ساخت این پروژه با وزارت علوم مشارکت کنند در گام اول امروز آمادگی داریم با ۱۰۰ میلیارد تومان از پروژه‌های مشارکتی استقبال کنیم. 

زمانیان گفت: آمادگی داریم برای تجهیز و نوسازی خوابگاه‌ها مبلغ ۵۰ میلیارد تومان از منابع صندوق رفاه دانشجویی در راستای مشارکت خیرین اختصاص دهیم تا از ظرفیت خیرین نیز بهره‌مند شویم که درواقع پروژه‌های نوسازی و تجهیز خوابگاه‌ها را داشته باشیم. از تمام خیرینی که آمادگی دارند دعوت شد که تا بتوانیم از این منابع به صورت کاملاً عملیاتی استفاده کنیم و طرح‌های مشارکتی را امضا کنیم. 

وی در پایان گفت: در نشست با خیرین یک قطعه زمین ارزشمند در منطقه نیاسر کاشان توسط یکی از خیرین به دانشگاه کاشان اهدا شد. یکی دیگر از خیرین نیز هزینه احداث ۲۰ واحد خوابگاه متاهلی برای دانشگاه شهرکرد را تقبل کرد و درنهایت از ۱۳ خیری که سال گذشته فعالیت‌های خوبی داشتند با حضور مقام عالی وزارت علوم تقدیر و تشکر به عمل آمد.

منبع: فارس

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه