logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف خائن" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

همزمان با عید فطر؛

«لوپتو» در لبنان روی پرده سینما می‌رود/ نمایش در کشورهای عرب‌زبان

«لوپتو» در لبنان روی پرده سینما می‌رود/ نمایش در کشورهای عرب‌زبان
انیمیشن سینمایی «لوپتو» به کارگردانی عباس عسکری همزمان با ایام عید فطر در کشور لبنان اکران می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی سوره، انیمیشن سینمایی «لوپتو»، محصول مرکز انیمیشن سوره، به کارگردانی عباس عسکری و تهیه‌کنندگی محمدحسین صادقی همزمان با ایام عیدفطر با دوبله عربی روی پرده سینماهای کشور لبنان می‌رود.

همچنین پس از اکران این انیمیشن شاد و موزیکال در کشور لبنان، نمایش آن در سینماهای عراق، سوریه و دیگر کشورهای عرب‌زبان آغاز می‌شود.

جایزه بهترین انیمیشن جشنواره بین‌المللی بریج آو پیس (پل صلح) و جایزه بهترین فیلم انیمیشن از جشنواره بین‌المللی فیلم کودکان احمدآباد هند از جمله افتخارات «لوپتو» است.

جدیدترین حضور بین‌المللی این انیمیشن سینمایی در چهل و پنجمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو بوده است. همچنین این اثر در جشنواره بین‌المللی فیلم «کیدز فرست» آمریکا، جشنواره بین‌المللی بریج آو پیس (پل صلح) فرانسه، جشنواره بین‌المللی فیلم کودکان احمدآباد هند، جشنواره بین‌المللی فیلم سیه‌را بولیوی و جشنواره جهانی کیدز سینمای هند حضور داشته است.

انیمیشن سینمایی «لوپتو» که از ۱۱ آبان در سینماهای سراسر ایران اکران شده؛ تاکنون توانسته به فروشی بالغ بر ۲۲ میلیارد تومان و جذب ۱ میلیون ۵۰ هزار مخاطب در سینماها و اکران‌های سیار دست پیدا کند.

پخش بین‌المللی این انیمیشن سینمایی برعهده مرکز بین‌الملل سوره است و نمایش این اثر در کشور لبنان با همکاری جمعیت هنری الرسالات و مؤسسه میم للانتاج الثقافی کشور لبنان که اکران نسخه عربی این انیمیشن را بر عهده دارد، انجام خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه