logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  2. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  3. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  4. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  5. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  6. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  7. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  8. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  9. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  10. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  11. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  12. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  13. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  14. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  15. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  16. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  17. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  18. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  19. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  20. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است

تعداد پروژه‌های ناتمام به ۳۷۰۰ رسیده؛

سجادی: نزدیک به صددرصد بودجه وزارت محقق شده/ قدم‌های مثبتی برای بیمه ورزشی برمی‌داریم

سجادی: نزدیک به صددرصد بودجه وزارت محقق شده/ قدم‌های مثبتی برای بیمه ورزشی برمی‌داریم
وزیر ورزش و جوانان گفت: تعداد پروژههای نیمه تمام ورزشی در آغاز دولت سیزدهم ۵ هزار پروژه بود که با حمایت‌های انجام شده این تعداد به ۳ هزار و ۷۰۰ پروژه رسیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید حمید سجادی در آیین افتتاح ٧٨ پروژه روستایی در شهرستان باوی با بیان اینکه خواسته‌ها و نگرانی‌های مردم یکی از دغدغه‌های اصلی رییس جمهور و هیات دولت است، گفت: امروز بعنوان نماینده رئیس جمهور در  استان خوزستان حضور داریم تا از نزدیک  خواسته‌های و مشکلات مردم را ببینیم و بشنویم و این یکی از مهم‌ترین تکالیف دولت مردمی سیزدهم است.

در ادامه وزیر ورزش و جوانان از استان خوزستان بعنوان یک استان  ورزشی یاد کرد و  گفت:  در یک سال گذشته استان خوزستان میزبان ۷۰ رویداد مهم بوده‌ است که این اتفاق نشان دهنده تلاش و پشتکار آقای بنی تمیم، مدیر کل ورزش و جوانان استان در دوران خدمت بوده است.

وی در ادامه با تاکید بر اهمیت پروژه‌های ورزشی روستایی گفت: استان خوزستان یکی از استان‌های پرکار به شمار می‌آید که در ارزیابی توسعه ورزش همگانی با کسب رتبه یک در راستای توسعه ورزش همگانی و روستایی گام‌های موثری برداشته است. همچنین در این استان نزدیک به ۱۰۰ سمن مشغول به فعالیت هستند.

سجادی خاطر نشان ساخت: استان خوزستان دارای منابع ورزشی بسیار خوبی است و ما نیز کمک می‌کنیم که چرخ توسعه ورزش این استان حرکت تندتری داشته باشد. همچنین از طرف وزارت ورزش و جوانان این قول را می‌دهیم که برای بازی‌های‌ آینده تیم ملاثاتی با تیم‌های دیگر مشکل اسکان در شهر خودشان وجود نداشته باشد.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به افتتاح ۷۰ پروژه ورزشی در سال ۱۴۰۲ در استان خوزستان گفت: اعتقاد ما بر این است که سرمایه‌گذاری در ورزش استان به سود کشور خواهد بود و با توجه به اینکه استعدادهای ورزشی بسیار خوبی در استان وجود دارد وظیفه خود می‌دانیم تمام توان خود را در اختیار ورزش استان بگذاریم.

سجادی با اشاره به توجه و حمایت دولت سیزدهم به ویژه دکتر رییسی، دکتر مخبر و اعضای هیات دولت به توسعه ورزش کشور گفت: تعداد پروژه‌های نیمه تمام ورزشی  در آغاز دولت سیزدهم  ۵ هزار  پروژه بود که با حمایت‌های انجام شده این تعداد به ۳ هزار و ۷۰۰ پروژه رسیده است.

در ادامه وزیر ورزش و جوانان گفت: بودجه‌ای که به وزارت ورزش و جوانان اختصاص داده شده کفاف تکمیل همه پروژه‌ها را نمی‌دهد که با رایزنی‌های انجام شده در اواخر سال قبل با سازمان برنامه و بودجه، در یکی از نوادر سالها نزدیک به ۱۰۰ درصد بودجه وزارت ورزش و جوانان محقق و ۹۹ درصد بودجه بیشتر فدراسیون‌ها  پرداخت شد و تلاش خواهیم کرد که برای تکمیل پروژه‌های دیگر اقدامات لازم را انجام دهیم.

وی در ادامه با اشاره به دستور مستقیم مقام معظم رهبری و رییس جمهور  در راستای حل مشکل معیشت ورزشکاران گفت: در این راستا نشست‌های تخصصی را برگزار کردیم که بتوانیم گام‌های مثبتی را برداریم که تاکنون قراردادی را برای بیمه ورزشکاران منعقد کردیم و به زودی عملی خواهد شد. به طور مثال اگر یک روز هر ورزشکاری به تیم ملی دعوت شود یک سال سابقه برای آن ورزشکار محسوب می‌شود. این درحالی است که بابت این بیمه هر ورزشکار کمتر از ۷۰ هزار تومان پرداخت می‌کند و این بیمه مادام‌العمر خواهد بود.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه