logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

محمدمهدی ناصحی در گفتگو با داناعنوان کرد؛

۷۰ درصد پوشش هزینه های دارویی بیماران بیمه رایگان در بخش دولتی/ تمدید بیمه سلامت ۶۰ درصد از بیمه شدگان

۷۰ درصد پوشش هزینه های دارویی بیماران بیمه رایگان در بخش دولتی/ تمدید بیمه سلامت ۶۰ درصد از بیمه شدگان
رئیس سازمان بیمه سلامت ایران از تمدید رایگان اعتبار بیمه ۶۰ درصد از بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت خبر داد.

محمدمهدی ناصحی رئیس سازمان بیمه سلامت ایران در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درباره تمدید بیمه همگانی در سال جاری اظهار داشت: تمام افرادی که در سه دهک پایین بودند تحت پوشش بیمه همگانی قرار گرفتند که  در سال جاری بیمه آنها مجددا تمدید شد، در واقع باید گفت ۳۰ میلیون نفر مجددا تحت پوشش رایگان بیمه  قرار گرفتند.

۲۰ میلیون روستایی تحت پوشش بیمه سلامت

مدیرعامل بیمه سلامت ایران با بیان اینکه در حال حاضر  ۲۰میلیون روستایی زیرچتر حمایتی بیمه سلامت هستند، گفت: در حوزه روستایی خدمات آزمایشگاهی و ارجاع به بیمارستان وجود دارد و تلاش شده در سال جاری دسترسی روستاییان به خانه‌های  بهداشت بیشتر شود.

وی در ادامه با بیان این مطلب که بیش از ۶ میلیون نفر از دهک های پایین هم تحت پوشش بیمه همگانیقرار گرفتند که از اول سال جاری بیمه آنها تمدید شد.

وی با اشاره به اینکه اعتبار بیمه نامه تمام بیمه شدگان روستایی بیمه سلامت نیز تمدید شد، خاطر نشان کرد: در حقیقت ۶۰ درصد از بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت که بیمه رایگان دارند، ابتدای سال تمدید بیمه شدند.

ناصحی با بیان اینکه  پوشش بیمه سلامت در دو صندوق بیمه‌ای که شامل صندوق روستاییان  و بیمه همگانی است، گفت: در دو صندوق بیمه همگانی و روستاییان وقتی در بخش دولتی دارو تجویز می شود  می‌توانند ۷۰ درصد آن را استفاده کنند که در صورت مراجعه به بخش خصوصی این هزینه ها پرداخت نمی‌شود، هر  چند  در بخش خصوصی  و هنگام تجویز نسخ الکترونیک  سهم  یارانه دارو پرداخت می شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه