اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مشاور ارشد جدید سیاست داخلی بایدن کیست؟

مشاور ارشد جدید سیاست داخلی بایدن کیست؟
جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در پی استعفای سوزان رایس مشاور ارشد سیاست داخلی خود و در آستانه شروع فعالیت های انتخاباتی آحزاب آمریکا برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ اعلام کرد که "نیرا تاندن" به عنوان رئیس جدید شورای سیاست داخلی او فعالیت خواهد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خانم "نیرا تاندن" (Neera Tanden) ۵۲ ساله، یکی از فعالان سیاسی برجسته دموکرات است که جایگزین سوزان رایس خواهد شد که اواخر این ماه مقام خود را ترک می کند.

تاندن در طول یک سال و نیم گذشته به عنوان مشاور ارشد و منشی کارکنان در کاخ سفید فعالیت کرده است. سنای آمریکا پیش از این با نامزدی او برای اداره دفتر مدیریت و بودجه مخالفت کرده بود.

بایدن در بیانیه ای گفت که نیرا به برخی از برنامه های حیاتی، به عنوان مشاور سیاست داخلی نظارت خواهد کرد که بینش قبلی او در این زمینه، به دولت و مردم آمریکا به خوبی خدمت خواهد کرد.

علاوه بر این، کاخ سفید اعلام کرد که "استف فلدمن" دستیار قدیمی بایدن که در دولت اوباما نیز فعالیت داشته، جایگزین تاندن در نقش منشی کارکنان کاخ سفید خواهد شد.

بر اساس گزارش رسانه های آمریکا، تصمیم برای انتخاب تاندن در حالی اتخاذ می‌شود که بایدن در حال آماده سازی خود برای کارزار انتخاباتی است و قصد دارد در این کارزار بر اجرای مؤثر مجموعه‌ای از دستاوردهای سیاست داخلی شامل زیرساخت‌ها، آب و هوا و مراقبت‌های بهداشتی تکیه ‌کند.

شورای سیاست داخلی تحت رهبری رایس همچنین نقش اصلی را در طراحی استراتژی دولت آمریکا برای جایگزینی قانون ۴۲، سیاست مرزی سختگیرانه دوران ترامپ که قرار است هفته آینده لغو شود، ایفا کرده است.

تاندن که اصالتا هندی است، دارای تجربه گسترده ای در محافل سیاسی دموکرات است و پیش از این، اندیشکده مرکز پیشرفت آمریکا را اداره کرده است.

او همچنین به عنوان یک مقام ارشد بهداشتی در دولت اوباما حضور داشت و در تدوین قانون مراقبت سلامت اقتصادی نقش داشت.

"سوزان رایس" مشاور ارشد قبلی سیاست داخلی بایدن قرار است ۲۶ ماه جاری میلادی سمت خود را ترک کند. او از دست‌اندرکاران اصلی دولت بایدن در موضوع مهاجران در مرز آمریکا و مکزیک و بازگرداندن بسیاری از آنان بود.

رایس پیش از این، کارشناس دموکرات پیشکسوت سیاست خارجی آمریکا در سمت مشاور امنیت ملی باراک اوباما رئیس ‌جمهوری پیشین آمریکا و نیز سفیر ایالات متحده در سازمان ملل متحد بود که با جو بایدن در مقام معاون رئیس جمهور وقت دولت اوباما همکاری نزدیک داشت.

منبع: ایرنا

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه