سعیدی در گفتگو با دانا:
رویکرد مسئولان در برابر مشکلات اقتصادی شعاری است/ کاهش هزینه های اضافی دولت، راهی برای مهار تورم
نماینده مردم چابهار در مجلس با اشاره به رویکرد شعاری مسئولان در برابر مشکلات اقتصادی، گفت: اگر بنا است در راستای مهار تورم کار شود باید هزینه های اضافی دولت کاهش یابد.
معین الدین سعیدی نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا در خصوص مشکلات معیشتی مردم، اظهار کرد: زمان ثابت کرده هر زمان که رهبری موضوعی را در بحث شعار سال عنوان کردند، رویکرد مسئولان نگاه شعاری و کلیشه ای به موضوع بوده است.
وی افزود: بلافاصله بعد از فرمایشات آقا، شورای رقابت افزایش قیمت خودرو را در دستور کار قرار داد و همچنین قیمت کالاهای اساسی به خصوص مرغ و تخم مرغ گران شدهاند.
نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر بنا است در راستای مهار تورم کار شود باید هزینه های اضافی دولت کاهش یابد، گفت: یکی دیگر از راه های مهار تورم ارتقاء سطح روابط با کشورهای همسایه است که البته رویکرد با کشورهای همسایه و مخصوصا فعال شدن بازارچههای مرزی از جمله عملکرد خوب این دولت بوده است.
معین الدین سعیدی تاکید کرد: ما در بسیاری از کشورها که حتی سال ها جنگ داخلی را هم تجربه می کنند این گونه شاهد کاهش شدید ازرش پول ملی و افزایش تورم نبوده و نیستم که این موضوع نشان می دهد بسیاری از رویکرد های اساسی اقتصاد ما تورم زا بوده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه عدم نظارت بر بازار کالاهای اساسی باعث کوچک شدن سفره های مردم شده است، تصریح کرد: انتظار میرود نهادهای نظارتی کمی فعالتر عمل کنند. نظارت بیشتر دستگاه ها بر بازار و حتی تشکیل وزارت بازرگانی که بخشی از مسائل حوزه تنظیم بازار را می تواند کنترل کند کمک شایانی به مهار تورم و حل مشکلات معیشتی خواهد کرد.
نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی در پایان عنوان کرد: امیدواریم حداقل در سالی که مزین است به سال مهار تورم عملا و نه صرفا در حرف و شعار بتوانیم در این راستا گام برداریم.
ارسال دیدگاه