logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  2. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  3. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  4. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  5. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  6. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  7. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  8. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  9. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  10. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  11. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  12. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  13. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  14. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  15. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  16. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  17. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  18. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  19. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  20. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا

در انتظار صید مدال نوبرانه در بازیهای ۲۰۲۲+۱

مسیر تازه برای اعزام تنیسورها بازیهای آسیایی/ سافت تنیس در هانگژو

مسیر تازه برای اعزام تنیسورها بازیهای آسیایی/ سافت تنیس در هانگژو
با توجه به شرایط موجود رشته سافت تنیس از شانس بالایی برای حضور در بازیهای آسیایی هانگژو برخوردار است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سافت تنیس یکی از زیرمجموعه های ورزش تنیس محسوب می شود که زیر نظر فدراسیون تنیس فعالیت خود را آغاز کرده. رشته ای که با توجه به شرایط موجود و نزدیکی اقلیم و قوانین آن با تنیسورهای ایرانی از شانس خوبی برای اعزام به بازیهای آسیایی هانگژو برخوردار است.
ورزشکاران سافت‌تنیس به عنوان یک رشته نوین در ورزش ایران می‌تواند با نگاه حمایتی به بازی‌های آسیایی 2022 هانگژو اعزام شوند. رشته‌ای که با وجود نوپا بودن در ایران  پتانسیل بالایی دارد و قرار است از این پس به صورت بسیار جدی‌تر به فعالیت بپردازد. 
در روزهایی که حدس و گمان‌ها در خصوص اینکه ورزشکاران و تیم‌های چه رشته‌های ورزشی عازم هانگژو می‌شوند اعرام تیم سافت‌تنیس ایران به این رقابت‌ها می‌تواند یک اتفاق بزرگ برای این رشته باشد. 
مناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک با اشاره به تعیین تکلیف تیم‌های اعزامی به هانگژو گفت:  در خصوص ۳۱ رشته‌ اعزامی، بررسی‌های همه‌جانبه صورت گرفت. اختلاف‌نظرهای کارشناسی همیشه هست و به همین دلیل ۲ جلسه دیگر برگزار می‌کنیم و در نهایت در ستاد عالی بازی‌ها با حضور حمید سجادی وزیر لیست را نهایی می‌کنیم.
بنا بر اعلام کمیته ملی المپیک قرار است که کاروان ایران با دستورالعمل کیفی‌گرایی و البته شانس مدال در آینده راهی چین شود. 
هر چند کسب مدال یکی از شروط اصلی اعزام به هانگژو است اما برخی از رشته‌ها با نگاه حمایتی اعزام خواهند شد و ورزشکاران سافت‌تنیس هم  می‌توانند با همین نگاه حمایتی اعزام شوند. البته سافت تنیس تنها رشته راکتی است  که برخلاف انتظار از شانس بالایی برای کسب مدال در بازی های آسیایی برخوردار است و با اعتماد به این رشته می توان در مدتی کوتاه در ورزش های راکتی به مدال رسید. 
این رشته که به تازگی فعالیت خود را در ورزش ایران آغاز کرده و کاملا منطبق بر اقلیم و وصعیت فیزیکی ورزشکاران ایرانی است. این ویژگی‌های سافت‌تنیس موجب شده تا  شانس موفقیت و مدال آوری تنیسورهای ایران در این رشته بالا باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه