اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران عنوان کرد؛

ارائه لیست مالکان ساختمان‌های ناایمن پایتخت به دادستانی تا پایان اردیبهشت

ارائه لیست مالکان ساختمان‌های ناایمن پایتخت به دادستانی تا پایان اردیبهشت
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: قرار بر این شده که سازمان آتش‌نشانی لیست ساختمان‌های ناایمنی که مالکین آنها هیچ اقدامی در راستای ایمن‌سازی انجام نداده‌اند را به دادستانی ارائه دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی بابایی با اشاره به کاهش تعداد ساختمان‌های ناایمن پایتخت به ۹۹ واحد، اظهار کرد: برآورد ما این بود که بر اساس پیگیری‌هایی که مدیریت شهری انجام می‌دهد به کمتر از ۱۰۰ مورد ساختمان ناایمن برسیم که این رقم حاصل شد.

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: بر اساس برنامه چهار ساله چهارم توسعه شهرداری باید تا پایان سال ۱۴۰۲ تمامی ۱۲۹ ساختمان بحرانی تعیین تکلیف شوند و به نظر می‌رسد با توجه به پیگیری‌ها این عدد به نتیجه برسد.

بابایی با بیان اینکه هدف مدیریت شهری به هیچ عنوان پلمب نبوده، بلکه ایمن‌سازی را در نظر داشته است، یادآور شد: طبق مصوبه شورای اسلامی شهر تهران آخرین اقدام سلبی که شهرداری می‌تواند انجام دهد، پلمب است.

وی ادامه داد: پس از اخطار به ساختمان‌های ناایمن، قطع انشعابات انجام می‌شود و تا امروز تنها دو یا سه مورد پلمب داشتیم که در منطقه ۱۱ بوده و مربوط به مالکینی است که هیچ‌گونه اقدامی انجام نداده‌اند.

این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه انشعابات ساختمان‌های ناایمن در تعامل با دادستانی قطع می‌شود، تصریح کرد: با توجه به اینکه مالکین جدیت شهرداری در برخورد با ساختمان‌های ناایمن را متوجه می‌شوند، اغلب نسبت به ایمن سازی اقدام می‌کنند.

بابایی اعلام کرد: قرار بر این شده که سازمان آتش‌نشانی تا پایان اردیبهشت ماه، اسامی مالکینی را که به هیچ‌وجه اقدام به ایمن‌سازی نکرده‌اند، به دادستانی ارسال کند تا قوه قضاییه نیز اقدامات لازم را برای الزام مالکین به ایمن سازی انجام دهد.

بنا براعلام سایت شهر، وی با بیان اینکه ۳۳ هزار ساختمان در تهران در دسته‌بندی بحرانی، پرخطر، میان خطر و کم خطر قرار دارند، یادآور شد: ۱۲۹ ساختمانی که بارها از آن نام برده شده در وضعیت بحرانی بودند و تمام این ساختمان‌ها در اولویت اول ایمن‌سازی هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه