اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

اولین صحبت های تکواندوکار دوپینگی

بزرگی: کمرم خم شد/ دوباره برمی گردم و می جنگم

بزرگی: کمرم خم شد/ دوباره برمی گردم و می جنگم
تکواندوکار محروم گفت: این اتفاق برای من خیلی سنگین بود و بعد از شنیدن این خبر برای تمام سختی هایی که تا رسیدن به تیم ملی کشیدم، کمرم خم شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دانیال بزرگی که امید کسب سهمیه المپیک برای مازنی ها بود در اتفاقی باورنکردنی به دلیل تست مثبت دوپینگ دچار محرومیت شد تا احتمال حضورش در رقابتهای جهانی تکواندو و گرندپری پیش رو و دیگر رویدادهای 2023 از بین برود.

دانیال که بعد از حضور در 2 مرحله گرنداسلم با مدال نقره به ایران برگشت با نامه ای از سوی فدراسیون جهانی مثبت بودن تست دوپینگش اعلام شد تا هم دانیال هم مازنی ها در شوک فرو روند و روزهای پرتلاطمی را سپری کنند.

دارنده مدال برنز آسیایی در این باره اظهار داشت: اینکه چطور به این ماده مبتلا شدم نامشخص است و تنهاچیزی که معلوم است اینکه جواب تست من و رضا کلهر عینا به یک شکل و از یک خانواده بوده، که چیزی عجیب است.

بزرگی با اشاره به اینکه ورزش برای من تمام نشده، ادامه داد: در زندگی به کسی بدی نکرده بودم، این اتفاق برای من خیلی سنگین بود و بعد از شنیدن این خبر برای تمام سختی هایی که تا رسیدن به تیم ملی کشیدم، کمرم خم شد.

من خلاهای زیادی در زندگی داشتم و سعی کردم تمام آن را با تلاش در ورزش مورد علاقه ام جبران کنم و این اتفاق برایم سهمگین و تلخ است اما برمی گردم و جبران میکنم، شاید دیرتر و شاید 4 سال دیگر ولی به تمریناتم ادامه می دهم، انگیزه ام به هیچ وجه از بین نمی رود، چون اهداف و آروزهایی دارم که باید محقق شود.

 

نفجم: دانیال را تنها نمی گذاریم

فیض اله نفجم و حسین نادی حیدری رییس هیات مازندران و رییس هیات بابل برای دلجویی از این تکواندوکار با او دیدار کردند.

 نفجم با اشاره به مبارزه خوب بزرگی در گرنداسلم گفت: دانیال یکی از تکواندوکارانی است که توان بدنی بالایی دارد و همیشه آماده بوده، در گرنداسلم نمایش خوبی داشته و برای تکواندو مازندران کنار رفتن این تکواندوکار فقدان بزرگی است چرا که شانس کسب سهمیه المپیک و خوشرنگترین مدال برای استان بود. اعلام مثبت بودن تست دوپینگ دانیال به معنای پایان کار نیست و هنوز محرومیت قطعی از سوی فدراسیون جهانی اعلام نشده و قطعا تا آن زمان تمام تلاش خود را می کنیم و  تنهایش نمی گذاریم. نه تنها دانیال را حتی برای کلهر که می دانیم ورزش حرفه ای سخت است و آینده این جوانان، پس منتظر می مانیم و همه توانمان را می گذاریم.

نفجم ادامه داد: به شخصه بعد از شنیدن این خبر خیلی ناراحت شدم، دانیال را قلبا دوست دارم و می دانم که پسر خوش قلبی است و قطعا این اشتباه از سوی خود ورزشکار نبوده همه تلاش خود را میکنیم تا باعث آن را پیدا کنیم تا از محرومیتش کم شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه