logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

پرسپولیس 2 – استقلال 1؛

جام حذفی فوتبال| پایان باشکوه با یک دبل سرخ/ تاجگذاری پرسپولیس با عالیشاه

جام حذفی فوتبال| پایان باشکوه با یک دبل سرخ/ تاجگذاری پرسپولیس با عالیشاه
در فینال جام حذفی فوتبال پرسپولیس در وقت اضافه موفق شد استقلال را شکست داده و قهرمان جام حذفی شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بازی فینال جام حذفی فوتبال ایران امشب میان پرسپولیس و استقلال در استادیوم آزادی برگزار شد تا با مشخص شدن قهرمان فصل فوتبال ایران رسما به پایان برسد.

پرسپولیس قهرمان لیگ برای فتح این جام نقشه های فراوانی داشت و می خواست تا با فتح دومین جام یک فصل رویایی و باشکوه را برای خود رقم بزند.

در مقابل استقلال پس از ناکامی لیگ در اندیشه این بود که با قهرمانی در جام حذفی ناکامی لیگ را جبران کرده و با توجه به شکست در دربی لیگ مقابل رقیب دیرینه در فینال جام حذفی با سرخ ها تسویه حساب کند.

بازی با میدانداری پرسپولیس آغاز شد اما بعد از برتری نسبی پرسپولیس، استقلال بود که با انگیزه بیشتر جلو کشید و دو موقعیت جدی گل خلق کرد. در ادامه اما این پرسپولیس بود که در نخستین حمله جدی خود به گل رسید. استقلال باز هم حمله کرد و حتی به تیر دروازه پرسپولیس زد اما به جایی نرسید تا سرخ ها برنده به رختکن بروند.

استقلال که نمی خواست بازنده باشد، نیمه دوم را توفانی آغاز کرد و  از همان ابتدا توپ را به زمین پرسپولیس برد اما یک بیرانوند آماده آبی ها را ناکام گذاشت. بعد از چند حمله احساسی باز هم پرسپولیس صاحب توپ و میدان شد و با یک بازی منطقی جریان دربی را کنترل کرد و اجازه نداد تا استقلال به دروازه سرخ ها نزدیک شود. میدانداری پرسپولیس حتی موقعیت هم در پی داشت که در مهمترین آن مهدی ترابی تیر دروازه استقلال را لرزاند تا پاسخ تیر دروازه حریف را به نوعی داده باشد.

در حالیکه بازی به دقیقه 100 رسیده بود و همه منتظر شنیدن سوت پایان بازی بودند، روی یک ضربه ایستگاهی استقلال با ضربه سر مرادمند مدافع پیش تاخته خود به گل رسید تا بازی به تساوی کشیده شده و به وقت اضافه برود.

وقت اضافه تمام و کمال از آن پرسپولیس بود. سرخ ها با اینکه در بدترین زمان بازی گل تسوای را خورده بودند، وقت اضافه را با توپ پر آغاز کردند. در وقت اول اضافه اتفاقی رخ نداد اما در وقت دوم اضافه روی یک ضربه ایستگاهی عالیشاه به زیبایی دروازه را گشود تا پرسپولیس مزد برتری اش را بگیرد.

در نهایت این پرسپولیس در دقایق باقیمانده توانست بازی را اداره کرده و دربی فینال را در وقت اضافه به سود خود تمام کرده و قهرمان جام حذفی شود تا با دبل جام یک فصل باشکوه و رویایی را رقم زده باشضد. استقلال نیز همچون لیگ ناکام ماند تا فصل را با ناکامی مطلق به پایان ببرد.

پرسپولیس 2
گل: مهدی ترابی (30)، امید عالیشاه (115)

استقلال 1
گل: محمدحسین مرادمند (90+10)

پرسپولیس:
علیرضا بیرانوند، گئورگی گولسیانی، مرتضی پورعلی‌گنجی، دانیال اسماعیلی فر (70- فرشاد فرجی)، علی نعمتی، سروش رفیعی (89- سینا اسدبیگی)، مهدی ترابی، میلاد سرلک، وحید امیری، سعید صادقی (89- امید عالیشاه) و عیسی آل کثیر (90+10- مهدی عبدی)
سرمربی: یحیی گل محمدی

استقلال:
سیدحسین حسینی، محمد حسین مرادمند، رافائل سیلوا، جعفر سلمانی (67- ابوالفضل جلالی)، صالح حردانی، روزبه چشمی (85- زبیر نیک نفس)، آرش رضاوند (85- آرمان رمضانی)، سعید مهری، مهدی قایدی، ارسلان مطهری (دقیقه 32: پیمان بابایی) و محمد محبی (85: سجاد شهباززاده).
سرمربی: ریکاردو ساپینتو

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه