اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رییس صداوسیما از عوامل «آتش و باد» تجلیل کرد

رییس صداوسیما از عوامل «آتش و باد» تجلیل کرد
پیمان جبلی رئیس صداوسیما در مراسمی از عوامل سریال «آتش و باد» تجلیل کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، پیمان جبلی رئیس رسانه ملی در آئین تجلیل از هنرمندان مجموعه نمایشی «آتش و باد»، به دست‌اندرکاران و عوامل خلق این اثر دستمریزاد گفت.

وی با بیان اینکه ما نقش خود را در این دوره از مدیریت رسانه ملی جدی می‌بینیم و عزممان در این دوره جزم است که پای عهدمان بر توجه به دو موضوع بنیادی هویت‌محوری و عدالت‌گستری بایستیم، بیان کرد: امیدواریم همکاران و هنرمندان که پیام آفرینان اصلی آثار فاخر رسانه‌ای‌اند نیز برای آفرینش آثاری همانند آتش و باد با ما عهد و پیمان ببندند و به‌کمک آنان به سراغ آثاری برویم که هویت ارزشمند، فرهنگ فاخر ایرانی و ارزش‌های ایران بزرگ را ترسیم کنند.

رئیس رسانه ملی با اشاره به اهداف برگزاری این آئین تجلیل و بیان اینکه آتش و باد جزو اولین کارهایی بوده که او از پشت صحنه‌شان بازدید کرده. اظهار کرد: وظیفه اخلاقی بنده و همکارانم، خداقوت‌گفتن به شما بود.

وی با اشاره به اینکه با همه ارزش هنری و زیبایی شناختی که این اثر داشت و سختی‌هایی که این تیم متحمل شدند، چند برداشت از این کار داشتیم، عنوان کرد: نخست اینکه آتش و باد به هویت‌های فراموش‌شده در ایران، آداب و سنن و عادات زیبای عشایر و ایلات ایرانی و یادآوری ارزش‌های بلند خرده فرهنگ‌ها توجه داشت.

رئیس سازمان صداوسیما همچنین به ارزش والایی که مفهوم وطن برای اقوام و ایلاتِ همواره پاسدار مرزهای ایران عزیز دارد، پرداخت و به تلاش دشمنان برای تجزیه، تفرقه‌افکنی، ایجاد اختلاف و در نهایت چپاول ثروت مردم در سال‌های دور اشاره و تأکید کرد: این مجموعه نمایشی نشان دهنده این واقعیت تاریخی بود. تبدیل تاریخ به یک درام جذاب باعث شد نسل جدید دریابد وارث چه میراث تمدنی عظیمی است و بداند که این دشمنی‌ها پایان نیافته‌اند. این مجموعه توانست این سیر تاریخی را برای نسل امروز به روشنی به نمایش بگذارد.

در ادامه محسن برمهانی، معاون سیمای رسانه ملی با بیان اینکه درامی‌که با یک حماسه شکل می‌گیرد، درام جذابی است و مخاطب آن را دوست دارد، گفت: به‌ویژه اگر قهرمان این درام مظلوم باشد، دیگر از یادها نمی‌رود. در فرهنگ ما نیز در متعالی‌ترین سطح متصور، واقعه عاشورا همواره زنده است. اینکه این سریال مخصوصاً قسمت‌های پایانی اش یادآور و تصویر یک قهرمان مظلوم بود، به دیده‌شدن و به‌یادماندنش کمک می‌کند.

مجتبی راعی، کارگردان مجموعه نمایشی «آتش و باد» نیز با اشاره به سختی‌های تولید اثری با این وسعت و گستردگی گفت: گروه تولید آتش و باد با پایمردی، از جانشان مایه گذاشتند و این اثر را به ثمر رساندند و به همین مناسبت، از تک‌تک همکارانم قدردانی می‌کنم.

حسن نجاریان، تهیه کننده مجموعه نمایشی «آتش و باد» هم با بیان اینکه من همانند کارمند بدون بازنشستگی صداوسیما هستم، چراکه کارهای بسیاری در تلویزیون ساخته‌ام، گفت: تلویزیون را دوست دارم و مایلم اتفاقات خوبی برایش بیفتد.

منصور براهیمی، نویسنده مجموعه نمایشی آتش و باد نیز با اشاره به شرایط نویسندگی برای این مجموعه و اینکه برخی نقش‌ها در حین کار کامل یا اصلاح و یا برخی صحنه‌های جنگی بازنویسی شده‌اند، یادآور شد: ما باید علاوه بر روند تولید به روند پخش نیز بیندیشیم.

وی افزود: پخش هم ادامه کار است. علاوه بر کمیت تماشاگر، اینکه کار چگونه دیده شده و چه تأثیری بر روی تماشاگر گذاشته نیز بسیار مهم است و باید بررسی شود.

براهیمی در پایان، از همه عوامل سریال که نگاشته‌های وی را به نتیجه رسانده‌اند، قدردانی کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه