logo
یک‌شنبه 12 مهر 1405 | یکشنبه 04 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  2. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  3. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  4. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  5. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  6. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  7. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  8. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  9. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  10. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  11. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  12. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  13. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  14. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  15. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  16. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  17. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  18. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  19. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  20. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه

توضیحات فدراسیون هاکی درباره مربیان خارجی؛

پرونده مربی خارجی هاکی زنان در وزارت خارجه/ مربی پاکستانی برای هاکی چمنی در راه ایران

پرونده مربی خارجی هاکی زنان در وزارت خارجه/ مربی پاکستانی برای هاکی چمنی در راه ایران
فدراسیون هاکی درباره مربیان خارجی برای تیم‌های ملی توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فائقی مدیر امور بین الملل فدراسیون هاکی درباره جذب مربی خارجی برای تیم‌های هاکی سالنی و چمنی توضیحاتی ارائه داد.

ابتدای سال جاری بود که مسئولان فدراسیون هاکی تصمیم گرفتند مذاکرات جدی با مربی چینی به نام «جون کنت ول» را آغاز تا بتوانند در بخش زنان در تیم‌های داخل سالن و چمنی از تجارب این مربی استفاده کنند.

پس از موفقیت آمیز بودن روند مذاکرات میان طرفین و موافقت شورای برون مرزی وزارت ورزش با حضور این مربی در ایران اکنون پروسه کارهای مربوط به حضورش در ایران توسط وزارت امورخارجه در دست بررسی است تا مجوزش را برای حضور در ایران صادر کنند.

البته قرار شده در کنار این مربی همسرش هم به نام ریچارد ریموند کنت ول به ایران بیاید و همین مساله موجب شده تا کمی حضورش در ایران با تاخیر همراه شود و به همین دلیل اواخر شهریور ماه برای این خانواده بلیت تهیه شده تا بتوانند مدت کوتاه یک ماهه به صورت آزمایشی به فعالیت بپردازند تا چنانچه زنان ایران در مسابقات بین‌المللی توانستند به نتایج مطلوب و باب میل فدراسیون برسند در آن صورت قرارداد طولانی مدت ۲ ساله با آنها منعقد شود.

مصوب شده در صورتی که قرارداد طولانی مدت بین طرفین به انعقاد برسد، ماهیانه 5 هزار دلار به این مربیان دستمزد پرداخت شود.

 

همچنین سلیم خالد مربی پاکستانی که سال گذشته هم برای ارتقای سطح هاکی چمنی به ایران سفر کرده بود، کارهاش انجام شده و ویزا وی هم اوکی شده و بلیط هم برایش گرفته شده که هفته آینده به ایران می‌آید تا به عنوان مربی در اردوهای تیم های ملی هاکی چمنی مردان و زنان حضور داشته باشد. این اردوها جهت آماده شدن تیم های هاکی ۵ چمنی جهت حضور در مسابقات انتخابی جام جهانی که شهریور ماه در عمان خواهد بود، برگزار می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه