logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

حمله خونین تروریست‌ها به پایگاه نظامی در بلوچستان پاکستان

 حمله خونین تروریست‌ها به پایگاه نظامی در بلوچستان پاکستان
ارتش پاکستان از درگیری خونین با یک گروه تروریستی تازه تاسیس در جنوب غربی این کشور و کشته شدن چند نفر خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مقامات نظامی پاکستان روز چهارشنبه گفتند که در حمله تروریست‌ها به یک پایگاه نظامی در استان «بلوچستان» در جنوب غربی این کشور دستکم  چهار نظامی کشته و پنج نفر دیگر به شدت مجروح شدند.

به گزارش وبگاه «صدای آمریکا» ارتش پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که این حادثه در نتیجه رخنه پنج تروریست اتفاق افتاد که  سعی کردند به پایگاه نظامی واقع در شهر «ژوب» رخنه کنند.

به دنبال رهگیری این تروریست‌ها توسط نیروهای امنیتی درگیری رخ داد و چند نفر از نیروهای ارتش در جریان تبادل آتش کشته شدند. سه تروریست نیز در این حادثه مجروح و ۲ نفر از آن‌ها دستگیر شدند. مقامات پاکستانی در مورد تلفات بیشتر گزارش شده اظهار نظری نکردند.

بر اساس این گزارش، یک گروه تروریستی تازه تاسیس به نام  «تحریک جهاد پاکستان» مسئولیت حمله به پایگاه ارتش را بر عهده گرفت. گمان می‌رود که این گروه با «تحریک طالبان» که حملاتی را علیه دولت پاکستان انجام می‌دهد، مرتبط باشد.

بلوچستان و شمال غربی استان «خیبر پختونخوا» هم مرز با افغانستان، اخیرا شاهد افزایش چشمگیر حملات شبه نظامیان بوده‌اند. در این خشونت‌ها از آغاز سال ۲۰۲۳ تاکنون بیش از ۴۰۰ نفر که عمدتا نیروهای امنیتی هستند، در بمبگذاری‌های انتحاری و سایر حملات جان خود را از دست داده‌اند.

ارتش پاکستان اعلام کرده که در عملیات ضد تروریستی در سال جاری در مجموع ۱۴۱ پرسنل امنیتی کشته و ۱۲۲ نفر زخمی شده‌اند.

ارتش پاکستان اخیرا نیز  از کمین تروریست‌ها علیه نیروهای امنیتی این کشور و کشته و مجروح شدن چند نظامی در ایالت «بلوچستان» در جنوب غربی پاکستان خبر داد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه