نایب رئیس فراکسیون گردشگری مجلس مطرح کرد؛
درآمد ۶ میلیارد دلاری برای گردشگری سلامت در برنامه هفتم
محمدعلی محسنی بندپی گفت: در برنامه هفتم توسعه صادرات یک میلیارد دلار و صادرات یک میلیارد صادرات تجهیزات پزشکی و درآمد ۶ میلیارد دلاری برای گردشگری سلامت در برنامه هفتم به صورت سالانه دیده شده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نایب رئیس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی و رییس دومین همایش و نمایشگاه بینالمللی کتاب بیمارستان ها و مراکز درمانی با بیان اینکه یکی از شاخص های مهم توسعه ایجاد روابط با کشورهای دیگر است، گفت: گردشگری علاوه بر ایجاد ارتباط با کشورهای دیگر در زمینه اقتصادی هم برای کشورها اهمیت ویژهای دارد.
محمدعلی محسنی بندپی با بیان اینکه ایران ظرفیت های بی نظیری در زمینه گردشگری و میراث فرهنگی رتبه صفر تا ده دارد، افزود: همچنین ایران به دلیل داشتن متخصصان درمانی بین المللی و داشتن کادر درمان و ارزان بودن خدمات درمانی باعث شده ایران در جذب گردشگری سلامت اولویت قرار بگیرد.
او با تاکید بر اینکه در لایحه پیشنهادی دولت در برنامه هفتم فصل ۱۷ را به عنوان فصل مستقل میراث فرهنگی و گردشگری داریم، اظهار کرد: به همین دلیل از نظر کمی تا پایان برنامه هفتم باید ۱۵ میلیون گردشگر از کشورهای مختلف را برای مقاصد مختلف جذب کنیم.
بندپی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیشترین گردشگران ایران زیارتی هستند، اظهار کرد: اما در برنامه هفتم توسعه به مراکز و مقاصد مختلف جذب گردشگری خواهیم داشت و استان ها هم مستقل خواهیم کرد.
او افزود: همچنین در برنامه هفتم توسعه صادرات یک میلیارد دلار و صادرات یک میلیارد صادرات تجهیزات پزشکی و درآمد ۶ میلیارد دلاری برای گردشگری سلامت در برنامه هفتم به صورت سالانه دیده شده است.
نایب رییس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی گفت: اگر ارتباطات بیمه ای با کشورهای دیگر افزایش یابد بیماران خارجی وقتی بتوانند از پوشش بیمه ای کشور خود استفاده کنند قطعا زمینه حضور بیشتر گردشگران سلامت در کشور فراهم می شود.
دولت در حوزه گردشگری سلامت بیشتر تمرکز کند
رییس شورای سیاستگذاری مرکز توسعه سلامت کشورهای اسلامی با اشاره به اینکه در دومین همایش و نمایشگاه بین المللی بیمارستان ها و مراکز درمانی با اشاره به اینکه ایران در منطقه به دلیل وسعت و امکاناتی که دارد در غرب آسیا می تواند میزبان گردشگران سلامت باشد، اظهار کرد: در حال حاضر دولت با تحریم ها دست و پنجه نرم می کند اما توقع می رود دولت در حوزه گردشگری سلامت بیشتر تمرکز کند، زیرا هم اکنون بسیاری از آنها به ترکیه و... می روند.
مهدی کریمی با بیان اینکه قوانین حمایتی برای سلامتی گردشگری در کشور وجود دارد اما مغفول مانده است، افزود: در حال حاضر این ظرفیت وجود دارد که ایران بتواند به اندازه نیمی از درآمد نفتی کشور از طریق گردشگری سلامت بدست آید.
او با تاکید بر اینکه اگر در کشور هزار شرکت مدیریت گردشگری تاسیس شود می توانند در مدیریت گردشگران سلامت و اتصال آن به مراکز بیمارستانی و درمانی عمل کنند، تصریح کرد: در شرایط کنونی بیمه های کشور آماده جذب گردشگران سلامت نیستند.
او افزود: در مرکز توسعه سلامت کشورهای اسلامی زمینه همکاری با شرکت های دانش بنیان وجود دارد و با وزارت صنعت هم همکاری هابی شده که در توانمندی کادر سلامت ۱۰۰ میلیون تومان برای خرید کالا اعطا شود.
کریمی با تاکید بر اینکه در کشور جوانان پویایی وجود دارد که می توانند در گردشگری سلامت به عنوان دیپلماسی اقتصادی عمل کنند، اظهار کرد: وقتی نمایشگاه و رویدادهای مختلف را ارزیابی می کنیم ایران بزرگترین سیستم را در حوزه سلامت گردشگری در بین ۱۴ کشور منطقه دارد.
حضور ۳۰ کشور در همایش بین المللی گردشگری سلامت
دبیر کل مرکز توسعه گردشگری سلامت کشورهای اسلامی در این مراسم با اشاره به اینکه از ۳۰ کشور دنیا در این مراسم شرکت کرده اند، گفت: از وزارت بهداشت میخواهیم که به دو حوزه خدمات درمان و گردشگری سلامت بیشتر توجه کنند که می تواند عابدی خوبی برای کشور به همراه داشته باشد.
مجید زنگویی با بیان اینکه در سال های اخیر مرکز توسعه گردشگری سلامت کشورهای اسلامی برنامه های متنوعی در کشورهای منطقه و اروپا داشته ایم، تصریح کرد: در شرایط کنونی باید به ظرفیت بیمارستان ها و مراکز درمانی در کشور تمرکز کنیم و اگر سرمایه گذاری در این بخش افزایش یابد در سال های آتی بازگشت سرمایه بیشتری خواهیم داشت.
ارسال دیدگاه